Evet orası ilginç. IT manager seçmeden download başlamıyor. Madem öyle diğer seçenekler neden var ?
Windows 7 indirilir mi hala
- 1
- 2
Peki 2 GB ram e 64 bit yüklesem bi değişiklik performans artışı olur mu?Soru: Windows 7 32 Bit mi 64 Bit mi kurmalıyım?İşlemciniz destekliyorsa RAM mikatrınıza bakmazksızın 64 Bit kurmanızı tavsiye ediyorum zira 64 Bit daha hızlı çalışıyor. Buradaki tek sorun bilgisayranızdaki bazı çok eksi ve 64 Bit sürücüsü olmayan cihazlar olacaktır. Yüklemeden önce kontrol etmekte fayda var.
tabi ki de performans artışı olur ...
Nesini yapamadın ki? linke tıkladıktan sonra çıkan sayfanın en aşağısında hangi dilde yüklemek istediğin çıkıyor(eğer 32 bit indireceksen soldaki listeden dil seç). Dili seçtikten sonra Continue butonuna bas. Sonra çıkan sayfada hotmail adresinle giriş yapıcaksın. Daha sonra çıkan sayfadaki soruları da kendine göre dolduracaksın (yalnız orada "What occupation best describes you?" sorusunun cevabı olarak IT manager ı seç) ve continue butonuna basarak download sayfasına geçiceksin gerisi kendiliğinden gelir.Bende onu yapamadım zten :D Teşekkürler
Soru: Windows 7 32 Bit mi 64 Bit mi kurmalıyım?Teşekkürler...İşlemciniz destekliyorsa RAM mikatrınıza bakmazksızın 64 Bit kurmanızı tavsiye ediyorum zira 64 Bit daha hızlı çalışıyor. Buradaki tek sorun bilgisayranızdaki bazı çok eksi ve 64 Bit sürücüsü olmayan cihazlar olacaktır. Yüklemeden önce kontrol etmekte fayda var.
https://www.chip.com.tr/forum/win ... aplari_t126322.htmltabi ki de performans artışı olur ...
Şehir efsanesi o. 2 GB ve üzeri rahat rahat yükler. Ülkemizde herkes zora gelince bir işi yaptığı için zavallı XP kullanıcıları da 3.25 GB olayından sonra 64 Bit sistemlere geçince 64 Bit ile 4 GB özdeşleşti. Halbuki böyle bir saçmalık yok. 2 GB ve üzerinde sorunsuz çalışıyor. 2 GB altı da olur ama MS 2 GB ve üzeri öneriyor.
Şehir efsanesi o. 2 GB ve üzeri rahat rahat yükler. Ülkemizde herkes zora gelince bir işi yaptığı için zavallı XP kullanıcıları da 3.25 GB olayından sonra 64 Bit sistemlere geçince 64 Bit ile 4 GB özdeşleşti. Halbuki böyle bir saçmalık yok. 2 GB ve üzerinde sorunsuz çalışıyor. 2 GB altı da olur ama MS 2 GB ve üzeri öneriyor.Teşekkür ederim, bu konuya böyle bir açıklık istiyordum...
Bundan sonra 64 bit var...
benim 2 gb ramım var ve windows 7 ultimate 64 bitdeyim hızlı gerçekten öneririm :D
arkadaşlar win7 enterprise kurulduğunda kaç gb yer kaplıyor hdd yi ikiye bölüp kurmak istiyorum kaç gb yer ayırmam gerekir bunun için