S.a arkadaşlar ben 2 gün önce windows 7 kurdum fakat kurduğum günden beri internet bağlantımda problem var.Sık sık kopmalar oluo daha önce xpdeyken hiç böle bişey olmamıştı.Kesintiler belli aralıklarla olmuo ama 15-20 dk da 1 mutlaka gidip gelio msn falan kapanıo indirmelerim yavaşlıo ve duruo, online bi oyundayken de oyundan atıo.Realtek marka ethernetim var driverdan falandır die düşündüm neredeyse tüm driverları yükledim sorun çözülmedi.Güvenlik duvarı falan herşeyi kapattım olmadı , modemi güncelledim olmadı, güncellemeleri kapattım belki güncellemelerden dolayı yavaşlayıp kopuodur die yine olmadı , tüm güncellemeleri yaptım yine olmadı.
Bunun gibi bi sorunla karşılaşan varmı hiç ? veya bu konuda bi fikri ve bilgisi olan ?
ayrıca şunuyda söliyim modem panelinde ( 192.168.2.1) de yavaşlama var :S sol menüden ana sayfa diyince orada tablo içinde yazması gereken bilgiler gelmio bi kaç kere tıklayınca gelio anca o zaman da zaten kopan bağlantı tekrar düzelmiş oluo..Xp deyken herşey gayet hızlıydı hiç böle şeyler olmuodu.