Herkeze merhaba, bilgisyarımda windows 7 Ultimate 64bit beta kurdulu windows'dan çok memnunum ama internet explorer 8 betayı hiç beğenmedim. Tıklıyorum aradan 5-6 saniye geçtikten sonra anasayfa açılıyor birde yeni sekme açmak istediğimde " Connecting " yazısı çıkıyor en az 3 saniye açılsın diye beklemek zorunda kalıyorum. Mozilla, Opera, Google Chrome, Safari gibi browserleri denedim fakat hiç biri internet explorer gibi değil :( ben windows 7 deki internet explorer 8' i silip 7 kursam windows 7 destekler mi ?
Şimdiden teşkkürler :)
Windows 7 - internet explorer sorunu
Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.OP Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
288 mesaj
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 1
2,310 mesaj
Windows 7'de geri uyumluluk varsa ordan Windows Vista'yı seçin
OP Yıllanmış Üye
288 mesaj
enes39Windows 7'de geri uyumluluk varsa ordan Windows Vista'yı seçVista mı? bilmiyorum ki bana vista çok iyi olaylar hatırlatmıyor
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 1
534 mesaj
Kullanılan Windows'la birlikte gelen IE'den önceki sürümler yüklenemez Windows'a. Yani XP'ye IE 5, Vista'ya IE 6, 7'ye de IE 7 kurulamaz.
Bence sen Mozilla Firefox, Opera, Safari, Google Chrome'dan birini kullan. İstersen IE tabanlı İnternet tarayıcısı olan Maxthon'u da kullanabilirsin.
OP Yıllanmış Üye
288 mesaj
Maxthon İE tabanlı değil diye biliyordum. Ama teşekkürler denicem şimdi =)
Windows 7 ye İE 7 yi kurmayı denedim ve aşağıdaki sonuç çıktı
Son Düzenleme: vieX ~ 09 Şubat 2009 17:57