Arkadaşlar benim pc de xp ve windows 7 yüklü.xp de internete girebiliyorum.Modemim minton 208 usb.Modemi windows 7 ye xpsp3 uyumluluk modunda kurdum.Kurulum daki ayarları yaptım.Windows 7 modemi tanıdı.İnternet işıklarıda yanıyor. Sağ alt köşede modemin simgeside çıktı.Yani sorun yok gözüküyor. Xp deki gibi çevirmeli bağlantıyı yapıyorum.Hatta modeim simgesi ne trıklayıp baktığımda bağlantı var gözüküyor. Sonra internet explorer girdiğimde Türk telekom sayfası çıkıyor alan adını yanlış girdiniz diye. Acaba yapmam gereken başka ayarlat mı var?
Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.
windows 7 internet sorunu
Arkadaşlar acil yardımlarınızı bekliyorum.
arkadaşım bende de böyle bir sorun oldu ben format attım yeniden yükledim düzeldi. fakat donanımla da ilgili olabilir senin durum.
sağol arkadaşım ama senin modemde mi usb modelmiydi acaba
şu an xp den nete giriyorum zaten.kullanıcı adı veya şifre nasıl yanlış olabilir ki.aynı ayarları uyguluyorum.önerin için yinede sağol.
ben boyle bi hata almıyordum ama usb modemim ile internete giremiyordum.Sonra bir öneri geldi.Öncelikle pc de modem ile ilgili olan bütün herşeyi kaldırdım.Daha sonra vista uyumlu driver indirdim.Driverı kurarken modemi usb den çıkardım.Driver kurulduktan sonra usb yi taktım.Sorunum halloldu.Sorunlarımız aynı degil ama bi denersen bişey kaybetmezsin.
modemde ethernet girişi olmadığ için eterneti giremiyorum. VPI 8 VCI 35 PPPoE LLC ayarlarını modemin sürücüsünü yüklerken yapıyorum.