Windows 7 - (İnternet Sorunu)

Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.
Sanalord
12-08-2009, 17:29   |  #1  
OP Yeni Üye
Teşekkür Sayısı: 0
20 mesaj

Arkadaşlar , bugün itibari ile windows 7i bilgisayarıma kurdum. Fakat internete bağlanamıyorum. Bilgisayarım modemi algılamıyor , göremiyor. Modemin tüm ışıkları yanıyor. Hatta ve hatta modemi birlikte kullanıyoruz. Alt katta bulunan arkadaşım internete bağlanırken ben bağlanamıyorum. O ethernet kablosu ile ben usb kablosu ile bağlanıyorum. Fakat o ben kurduktan sonra hala bağlanırken ben bağlanamıyorum. Modem bende. Ayrıca şöyle bir ayrıntı var. Onda da windows 7 kurulmuş durumda. Modemimin markası CombaMax.

Anakart : Asus M2N - MX
Ekran Kartı : Nvidia nForce 6100-430

Gerekli tüm driverleri bulmama yardım ederseniz çok sevinirim. Ses driverini kurdum. Ses geliyor. Fakat diğer driverlerin hiçbiri kurulu değil. Lütfen yardım edin. Saatlerdir uğraşıyorum. Burda bekliyor olacağım.

Not: Modemin usb kablosunu takıyorum. Driveri yüklenemedi gibi birşeyler diyor. Windows 7de...

Son Düzenleme: Sanalord ~ 12 Ağustos 2009 17:30
Recep Baltaş
12-08-2009, 17:39   |  #2  
Recep Baltaş avatarı
CHIP Online
Teşekkür Sayısı: 8
9,635 mesaj

Öncelikle ürün CombaMax değil ComboMax.

Buyrun bu USB Sürücüsü:

http://www.adslburada.com.tr/res ... 0Driver%2032bit.zip

Bu da kurulum Video'su.

Video KaldırılmışVideo Kaldırılmış

Bu işlemler bittikten sonra Windows Update üzerinden bütün sürüclerinizi otomatik yükleyebilirsiniz.

Sanalord
12-08-2009, 17:47   |  #3  
OP Yeni Üye
20 mesaj

Peki şu linkini attığınız şeyi indirip nereye yapıştırıcaz. İçinde setup gibisinden birşey yokta ?

Recep Baltaş
12-08-2009, 17:52   |  #4  
Recep Baltaş avatarı
CHIP Online
9,635 mesaj

Aygıt Yöneticisine girp bilinmeyen Aygıta tıklayıp Sürücü yükle dedikten sonra sürücü bilgisayarımda var deyip disketi var seçeneği altından bu sürücüyü seçeceksiniz.

Destek sayfası:

Sanalord
12-08-2009, 17:57   |  #5  
OP Yeni Üye
20 mesaj

Tamam teşekkür ederim deneyeceğim.

Denedim ve oldu. Aygıtlar ve Yazıcılar sekmesini açtığınızda ( Başlat menüsünde ) oraları karıştırıp sorunu çözebilirsiniz arkadaşın verdiği link ile.

Son Düzenleme: Sanalord ~ 13 Ağustos 2009 13:15
Recep Baltaş
13-08-2009, 17:29   |  #6  
Recep Baltaş avatarı
CHIP Online
9,635 mesaj
Alıntı: Sanalord  
Tamam teşekkür ederim deneyeceğim.

Denedim ve oldu. Aygıtlar ve Yazıcılar sekmesini açtığınızda ( Başlat menüsünde ) oraları karıştırıp sorunu çözebilirsiniz arkadaşın verdiği link ile.

Diğer arkadaşlara örmek olsun diye yazıyorum:

Düzgün bir şekilde ayrıntılı bir soru sorulduğunda anında çözüm gelebiliyormuş demek.