Bilgisayar Donanımları varmı acaba orda ekran kartı işlemci hdd v.s v.s Varsa Arayın Söyleyin Böyle böyle Bilgisayar Almıştım 20 gün önce İstedim Oyunları Oynayamıyorum Mağazanızdan Kasa Toplamak istiyorum deyin eğer yoksada bunun tam tersi pc yi iade Edin Bakalım Evve Den Gelen Cevap Ne Olacak
Windows 7 İşletim Sistemi
- 1
- 2
Aslında ben de bilgisayarımı ilk aldığımda windows xp yüklüydü ve dört çekirdekliydi Ama ikidebir hatalar veriyodu ve sürekli donmalar yaşıyodum.Ama şimdi windows 7 ultimate yükledim ve 3 aydır hiçbir sorunla karşılaşmadım.Yani sizin xp ye geçmenizi pek tavsiye etmem hele vistaya hiç.Windows7 nin dört dörtlük bir işletim sistemi olduğunu düşünüyorum ve bilgisayarı düzenli kullandığınız sürece hiç sorula karşılaşmayacağınınzı düşünüyorum.Ayrıca bilgisayarın performansını önemli ölçüde etkileyecek faktörlerden birisi de antivirüs yazlılımıdır.Eğer bilgisayarınızda kaspersky ya da spyware doctor gibi antivirüs yazılımı varsa bilgisayarınız kasabilir.Benim size önerdiğim antivirüs programı "Norton İnternet Security 2009 ya da 2010" Bu antivirüs hiç kasma yapmıyor ve internette gezerken Site güvenliği hakkında bilgi veriyor.Sizinde beğenenmenizi umarım...
- 1
- 2