Arkadaşlar, beni deli eden bir konuda yardımınıza ihtiyacım var. Bundan önce klasörlerin simgelerini sağ tık>özellikler>özelleştir>simge değiştir bölümünden değiştiriyordum. Fakat son formattan sonra aynı işlemi yaptığım halde hiçbir değişiklik olmuyor. Windows 7 ayarlarıyla mı ilgili yoksa başka bir problem mi var bilemiyorum. Çok aradım ama bu soruna cevap veren bir konu bulamadım. Yardımcı olursanız çok sevinirim.
Windows 7 Klasör Sorunu
C:\windows\system\shell32.dll bu dosya var mı pcde?
C:\windows\system32\shell32.dll bu dosya mevcut. anlamadığım formattan önce yapabilirken şu anda olmaması. aynı klasör aynı simge. acaba klasör seçeneklerinde bir ayar mı yapılması gerekiyo? bilen var mı arkadaşlar
Bendede bi ara oyle yapmıstı. Fakat daha sonradan kendi kendine düzeldi. Daha doğrusu o hata bazı klasörlerde oluyor. Başka bir klasör açmayı deneyip onda bir dene. Eğer simgeler değiştiyse o klasörü artık kullanabilirsin.Benim aklıma bunlar geliyor. Başka birisi bu sorunla karşılaştıysa onlarda nasıl çözdüklerini anlatırlar ve senin sorununa biri illaki çözecektir.
Arkadaşlar cevaplarınız için çok teşekkür ederim. 2 gün uğraştırdıktan sonra az önce kendi kendine düzeldi. Bende eski düzenime kavuştum. Sağolun.