Windows 7 Knight Online Pach Atmıyor

SoRRyNooB
03-05-2012, 16:29   |  #1  
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
1 mesaj

Windows 7 Ultima bilgisayarım var Knight online indirdim yükledim ve pach yüklemiyor 1-2 saat bekledim ama hiç ilerlemiyor ne yapmamlazım bana söylermisin

denizmaran
03-05-2012, 17:06   |  #2  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 2
155 mesaj

2010 nun İskenderun’unda trip-netin orta yerinde knight patch atmıyordu müşteriler isyana geçmişti ,küfürler havada cirit atıyordu…Bende uğraştım birazcık private server mantığından yola çıkarak sorunu çözdüm…Knight online tıklıyoruz :
[/url]
Gördüğünüz gibi knight online patch atmıyor.Bu lanet olası ekranı gördükten sonra  kapatın knighti sağ tıklayın özellikler diyin hedef bul diyin oradan knigt onlinenin kurulu olduğu dosyaların içinde ;
[url=http://1.bp.blogspot.com/_QVg5coXjYuI/S7EMeOrjsxI/AAAAAAAABWY/Fe7l4mrNPE8/s1600-h/knightpatchsorunucozumu.jpg]

Gördüğünüz gibi server dosyası var bu dosyaya çift tıklayıp içindeki şu  satırdaki kodları bu şekilde değiştireceğiz :
[/url]
İP0=loginko.knightonlineworld.com yazan yer  login.knightonlineworld.com  şeklinde değiştirilmelidir.Aynı durum jdowlander programı  kullanırken yaşamıştım.Hotfile.com dan dosya indirirken sorun çıkartıyordu sadece  jdownloander ile indirirken başına  new.hotfile.com/sertgeliyorum.rar  eklemek yetiyormuş  Neyse konumuza gelelim  bunu yaptıktan sonra  kaydedelim ve
[url=http://2.bp.blogspot.com/_QVg5coXjYuI/S7EOF7tb8yI/AAAAAAAABWg/iKg18gn0tXo/s1600-h/koprivateserversertgeliyorum.jpg]

ve artık knight online patch atıyor.Bazı makinalarda tek tıklayışta atmayabilir iki üç defa denerseniz patch atar,eğer atmazsa yapmanız gereken birşey daha var  dns değiştirmek ! Size önerebileceğim dns numaraları 
En hızlı ücretsiz dns adresi Google kalitesiyle tıklayın yorumdada bilmeyenler için belirtim nasıl yapacağınızı…Bunu yaptığınızda %23213124124215125 patch atar.İnternet kafemizdeki sorunu bu şekilde çözdüm 
Ben k.o oynamıyorum ,sadece yaşadığım bir sorunu nasıl çözdüğümü anlattım.

rancotto61
23-03-2014, 18:25   |  #3  
Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
1 mesaj

resim gozukmüoooo

mustafa2116
25-03-2014, 14:21   |  #4  
mustafa2116 avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 64
3,012 mesaj