Merhaba,
Daha önceden xp kullanıyordum yenilik olsun diye windows 7 kurdum.Bir müddet sorun yaşamadım ekran kartı driverini kurmaya çalıştım kurdum mu bilmiyorum.Ekranım 19 '' Casper 5ms dir.Xp kullanırken ekranımda bulanıklık yoktu.Ama windows 7 de ekranım bulanık bunu nasıl düzeltebilirim.Ekrandan auto ayarlarını seçiyorum ekranım kayıyor ve hala bulanık.
Windows 7 kullanıyorum ekranın sürekli bulanık?
Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
18 mesaj
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 1
1,354 mesaj
driverı kurmaya çalıştım kurdummu bilmiyorum diye birşey olur mu.. yanlış ekran kartı driverını yükledi isen saçma sapan ekran hataları olabilir ve ekran kartı zarar görebilir yüklemeye çalıştığın driverı kaldır ve ekran kartının modeli ve markasına uygun driverı kendi sitesinden indir ve yükle belki sorun gider..
Son Düzenleme: özkan_oktay ~ 29 Nisan 2010 18:24
Yıllanmış Üye
1,219 mesaj
Cleartype'yi kapat...
Yada çözünürlük düşükse ekranın çözünürlüğüne göre ayarla..
OP Taze Üye
18 mesaj
Arkadaşlar driverı bana casper servisi tarafından verilen driver.Sorunu çözdüm aslında ben ekranı küçültmüştüm biliyorsunuz win 7 de büyük büyük bende kibar olsun diye küçültmüştüm.Bu yüzden eski haline getirdim düzelti.19 '' ekran kaç çözünürlükte olmalıdır ekranı ?
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 2
787 mesaj
driverı kurmaya çalıştım kurdummu bilmiyorum diye birşey olur mu.. yanlış ekran kartı driverını yükledi isen saçma sapan ekran hataları olabilir ve ekran kartı zarar görebilir yüklemeye çalıştığın driverı kaldır ve ekran kartının modeli ve markasına uygun driverı kendi sitesinden indir ve yükle belki sorun gider..
Ben burda koptum. Aynı şeyi düşünüyordum :D Hahaha!
Ekran çözünürlüğü olarak, bir sorun yoksa, 1280x1024 ve üstü en iyisi.Son Düzenleme: ScienceNET ~ 06 Mayıs 2010 23:51