selam arkadaşlar ben windows 7 kuramıyorum ne dvd den ne usb den hiç bir şekilde kurulmuyor boot oluyor fakat siyah bir ekran ve ölece bekliyor lütfen yardım edin.win xp üzerinden kurmaya çalışıyorum fakat yeniden başlatmalar sırasında mavi ekran hatası alıyorum mavi ekran hata kodu
sistem şu:
cpu : amd athlon 64 7750 2.7 ghz 3.3 total cache
ram : 3 gb 2 gb kingston + 1 gb kreton
ekran kartı : palit 9500 gt 1gb
hard disk : 320 gb sata
anakart :palit n68s
dvd writer : tsstcorp cddvdw sh-s203d
lütfen arkadaşlar çözümünü bulun lütfen...
yardımlarınızı bekliyorum...
windows 7 kurulum sorunu lütfen yardım edin!!!
denedim hatta ekran kartını ve +1 ram i çıkarıp denedim ve olmadı
Sorun şu :
1.) Windows 7 ISO'sunda ve doğal olarak yazdırdığınız DVD'de sorun vardır. ISO'yu düşük hızda yazdırın DVD'ye. Birde aşağıdan ISO'yu kontrol edin ;
2.) DVD sürücü arızalıdır.
3.) Ramlerin ikiside arızalıdır.
4.) Sabit disk SATA slotunda yada kendisinde sorun vardır. En azından sabit diskin bağlı olduğu slotu değiştirin. (Birde BIOS'ta SATA Mode ile ilgli bir ayar yaptınız mı örneğin SATA modu IDE'ye çevirmek gibi, yaptıysanız BIOS'u default konuma getirin.)
5.) BIOS'ta kritik bir hata vardır anakart üretici sitesinde bunu için bir güncelleştirme yayınlanmıştır ve siz yüklememişsinizdir. İnceleyin ;
Birde kurulumun tam olarak neresinde bu hatayı veriyor ?
bu ıs bıraz karısık arkadasım arastırdımda senın ıcın . su baslıkları ıncele ıstersen
benım sana tavsıyem . hdd dıskını sok baska pc ye tak . ve kurulum sayfasına geldıgınde suruculerı bıcımlendır oyle bırak . sonra kendı pc ne tekrar tak hdd nı bıdaha dene aynı sorun olacakmı . bu ıs bıraz karısık .
teşekkürler arkadaşlar ama bu dediklerinizin hepsini uyguladım fakat sonuç aynı...
hocam anakartı ben seçmedim fakat bis güncellemesi falan yapıldı am3 desteği oldu ve sorun yok şimdilik anakartla ilgili
arkadaşlar sorun çözüldü sorun işlemcideymiş şimdi işlemci sorununa bakacağım
kurarken kullandığım işlemci amd athlon 64 le 1600 bununla kurdum 7750 ile kuramadım kuruktan sonra açtım win 7 reset attı bilginize...yardımlar için çok teşekkür ederim...