Öncelikle merhaba.
İşletim sistemim Windows XP. Wİndows 7 ye geçmek istiyorum. Fakat format aşamAsında tüm yüklemeler bitmek üzereyken Mavi ekran hatası alıyorum(link aşağıda). Bu ekran geldikten sonra pc reset atıyor ve installation was not successful yazısı çıkıyor ve pc xp ye geri dönüyor. Ne yaptıysam olmadı sabahtan beri uğraşıyorum. Gerek pc açık durumdayken gerek cd ile başlatıp kurmayı denedim aynı hatayı verdi. VirtualBox ile sanal disk olusturup Windows 7 yi öyle kurmayı denedim sorunsuz kurdu. Yani CD de bir sorun yok. Yardımlarınızı bekliyorum şimdiden teşekkürler...
Windows 7 Kurulumda Mavi Ekran
büyük ihtimal cd dendir. biyerden orjinal bul sonra Hddyi tamamen biçimlendir sonra yükle win7yi
CD zaten orjinal. Dediğinizi zatn yaptım tamamen biçimlendirdim fkat sorun değişmedi. Az kaldı kafayı yememe :)
DVD de win7 ultimate 32 bit var.
Pc özellikleri:
1 GB Ram
1 GB 128 bit ATI Radeon HD 4600 ekran kartı
P4 3.00 işlemci
250 GB HDD.
Dediğim gibi daha önce bi kaç kez kurmustum ama oynadığım oyun yüzünden xp geçmiştim. Şimdi tekrar w7 geçemiyorum :/
Öncelikle merhaba.win32k. sys diyor orda dwd veya cd sorunlu usb den kurmayı dene
İşletim sistemim Windows XP. Wİndows 7 ye geçmek istiyorum. Fakat format aşamAsında tüm yüklemeler bitmek üzereyken Mavi ekran hatası alıyorum(link aşağıda). Bu ekran geldikten sonra pc reset atıyor ve installation was not successful yazısı çıkıyor ve pc xp ye geri dönüyor. Ne yaptıysam olmadı sabahtan beri uğraşıyorum. Gerek pc açık durumdayken gerek cd ile başlatıp kurmayı denedim aynı hatayı verdi. VirtualBox ile sanal disk olusturup Windows 7 yi öyle kurmayı denedim sorunsuz kurdu. Yani CD de bir sorun yok. Yardımlarınızı bekliyorum şimdiden teşekkürler...
Sorun çözüldü. Ekran kartı üzerinden değilde onboard üzerinden denedim sıkıntı yaşamadım ne alakası var hla anlamadım.
Sana sallama cevap vermeyeceğim. Çünkü arkadaşların cevapları konunun dışında resme bakılmadan yapılmış gibi..
Aygıtın bir noktası windows 7 yazılımıyla uyuşmuyor. Farklı bir sürüm Windows kullanmayı dene
0x0 ... hatasıda aygıtın başlatılmada hata olduğunu söylemiş üstelij yenileme yapmaya çalışmış.
Windows 7 mutemelen uyumsuz Yada 64-32bit sürümlerinden biri uyumsuz hangisini kurduğunu söylememişsin.