şimdi windows 7 yi hp 4510s laptopa kuruorum hata ne mi demin kurmuştum completing installationa kadar geldi orda dondu ben de mal gibi pcyi kapattım yeniden açtım açılmadı pc şimdi de yeni,den taktım yeniden kuruorum şimdi expanding windows files %90da gene completing installationda donarsa ne yapabilirim,yabancı forumlardan ögrendime göre usbleri çıkarınca düzeliomuş öle yapicam pcye hiçbişi takılı değil şu an hiçbişi completing installationa geldi reset atıo gelişmeleri yazarım
windows 7 kurulumu büyük hata
Maaşallah yabancı kelimeleri dosdoğru yazmışsın da Türkçe ye gelince maymun diliyle yazmışsın
Good for you !
yehuuuuuuuuuuuuuuu bu sefer oldu herkese sölim galiba sorun takılı usblermiş ?? ustalar daha iyi anlar ama benim sorunum böle çözüldü
Eski bilgisayarımda 2 gün format atamamıştım fareyi çıkarıp format attım oldu. Bazen donanımı genelde usb hata olarak görebiliyor bilgisayar.
Allahtan böyle şeyler benim başıma gelmiyor sinir krizi geçiririm heralde :) Gerçi benim makina alışkın max. 3 ay sürer format atmam, dayanamıyorum :)
usbyle kurulumun ilgisini kurduktan sonra anladım. usbyi tekrar taktım. iki saat aygıt yükleniyor kısmında windows update tarzı bişi ayzdı demekki aygıtı upate etmeye falan çalışıo kurulum esnasında da
arkadaşlar benimki expanding windows files'ta duruyo öle %0'da lütfen şaka değil akıl sağlığımı yitirmek üzereyim lütfen biri cewap yazsın