Alıntı: unutulan06_6710.10.2009 20:17:26[url=winows-7-sorunlari-begenenler-begenmeyenler_t132262_r705045.html][/url]Windows bilgisayarı yüklemenin sonraki aşamasını önyükleyecek şekilde hazırlayamadı. Windows'u yüklemek için yükleme işlemini yeniden başlatın
kurulumda 2.asamada bunu dıyor sıstem 512 ekran kartı 1gb ram ve 35 gb bos olan hdd de...neden kaynaklanabılır acıl yardım...dvd ye yazmadan calıstırdım bu sekılde olmaz mı?power iso ıle
İSO'yu Düşük Hızda Nero Veya Ashampoo İle Yazdır Düşük Hız olması İSO'nun İçindeki verileri Tam Okuması İçin
Yukardaki Seçenek USB İle Alakalı
Dediğim Gibi Yaparsan Dünyanın 8. Harikası Bu Mükemmel İşletim Sistemini Kulanman Dileklerimle Katılımın İçin Teşekkür.dedıklerını yaptım ama yıne aynı hata verıyor....sızce neden olabılır?format atsam sorun cozulur mu?<<
wındows 7 kurulumunda hata acıl yardım
Muhtemelen windows 7 yi windows ortamında bilgisayar açıkken ve/veya harddiski biçimlendirmeden kuruyorsunuz. Şöyle temiz bir kurulum sanırım sorunsuz olur.
Elinizde dvd ye yazdırılmış bir windows 7 deneme sürümü cd var mı ? varsa biosdan boot menüye girip birinci devreye cd room ayarlıyorsunuz. ve yeniden başlatıyorsunuz ve kurulumu geçiyor olay bundan ibaret. eğer elinizde bootlu bir cd yoksa kurmanız zor.
elımdekı dosyayı ashampoo ıle 2x hızında yazdırdım uzun zaman aldı yazdırması.ıslem bıtınce taktım tekrar bu sefer dvd yı okuyamadı...neden acaba?
nero essentıal ıle de yazdırdım ıso dosyasını dırekt olarak...kalıp seklınde yazdırmak essentıalda yok..ben wındows 7 kurulumunu actım ama yuklerken 2.asamanın sonlarına dogru soyle bır yazı cıktı ''' windows bılgısayarı yuklemenın sonrakı asamalarını onyukleyecek sekılde hazırlayamadı...tekrar baslatın dıyor...acaba hardıskı bıcımlendırsem olur mu ne yapmalıyım
1. başlat >arama çubuğu>regedit>Enter
2.HKEY_LOCAL_MACHINE SYSTEM CurrentControlSet Control Class {4D36E967-E325-11CE-BFC1-08002BE10318} anahtarına gelin.
3. UpperFilters sağ tıklayın ve değiştir komutunu verin.
4. Değer Verisi bölümüne PartMgr yazın ve ok tıklayın OK.
5. Kayıt defterinden çıkınc, PC'yi yeniden başlatın ve kuruluma yeniden başlayın.
zaten partmgd yazılıydı recep kardesım degısen bırsey yok...
yalnız benım sıstem d ye kurulu...hersey c ' de zaten..d ye format atacagım..yıne aynı sey mı yapacagım