Mdsn'nin orjinal linklerinden ingilizce sürüm kurduk ancak dil seçenegi yok.Windows update ilede güncel deniyor ingilizce kaldı böyle sistem.
Windows 7 Language(dil) seçenegi yok.
Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.OP Üye
Teşekkür Sayısı: 0
94 mesaj
7600.Daha önce yükledigim pc'lerde geliyordu ancak buna gelmedi 2 gündür :)
@HugOBoss___
Zaten o seçenek olmadıgı için yükleme yapamıyorum...
OP Üye
94 mesaj
[URL=http://img35.imageshack.us/i/70200440.jpg/][/URL]
Tarih/Saat doğru.
OP Üye
94 mesaj
Bir yazılım ile orjinal dil paketini deniyorum şu anda.Home basic sürümündede bu seçenek yok bilginize..
Taze Üye
5 mesaj
sanırım onunun bir cdsi var ve onla dil seçenekleri güncelleniyor
OP Üye
94 mesaj
Vista için yapılan bir programın 7 versiyonuda çıkmış.Orjinal dil paketi sorunsuz yüklendi..
OP Üye
94 mesaj
Taze Üye
3 mesaj
aynen o program.arkadaşım nasıl hallettin banada anlatırmısın bendede windows 7 professional english var
@HugOBoss___
Yardımın için teşekkürler.Ama o bölümde dil seçenegi olmadıgı için yükleyemiyordum.Program ile hallettim..
lisanslı...sendeki sorun bende de var yardımcı olursan çok sevinirim...
şimdiden ilgin ve alakan için teşekkür ederim...
Taze Üye
9 mesaj
Windows Dil Paketlerini Sadece Ultimate Sürümü destekler diğer hiç bir sürüme dil paketi yükleyemezsiniz zaten ultimate sürümünü diğer sürümlerden farklı yapan özeliklerden biri de budur...
Yıllanmış Üye
473 mesaj
Enterprise ve Ultimate sürümlerinde dil paketi yüklenebilir.
OP Üye
94 mesaj
arkadaşım nasıl hallettin banada anlatırmısın bendede windows 7 professional english varVistalizator_beta adlı programı google da aratarak bulabilirsin.Daha sonra windowsunla uyumlu orjinal dil paketinide aynı şekilde google aratarak program yardımıyla yükleyebilirsin.Zaten bunu yaptıktan sonra orjinal dil güncellemesi geliyor bunu yapmadan diğer sürümlerde gelmiyor.
lisanslı...sendeki sorun bende de var yardımcı olursan çok sevinirim...
şimdiden ilgin ve alakan için teşekkür ederim...
Taze Üye
3 mesaj
Vistalizator_beta adlı programı google da aratarak bulabilirsin.Daha sonra windowsunla uyumlu orjinal dil paketinide aynı şekilde google aratarak program yardımıyla yükleyebilirsin.Zaten bunu yaptıktan sonra orjinal dil güncellemesi geliyor bunu yapmadan diğer sürümlerde gelmiyor.çok teşekkür ederim arkadaşım sağol verdiğin bilgiler için..hallettim artık türkçe sistem...tekrar sağol...