Merhaba surekli int okuyorum işte korsan yazılım kullanmanın şu zararı var kullanırsanız viruslerden kurtulamazsınız guncellemeleri alamızsınız vb diye...Ben çok merak ediyorum korsan yazılımın bu kadar zararı oluyormu?Ben lisanslı windows kullanıyorum.Bir tanıdığım ise cracklenmiş windows vista.Şimdi bu durumda benim guncellemeleri almam onun ise alamaması gerekmezmi?Ama oda benim yapabildiğim herşeyi yapıyor yada virusten geçilmemesi lazım pcsi.Antivürüs programıyla taratıyoruz sorun yok.O zaman bende korsan kullanırım kardeşim diyesi geliyor insanın.Korsan kullanmak gerçenten zararlımıdır;?
Windows 7 lisansı Vista Korsan
Birileri sizi fena keklemiş. Tamam crack pek güvenli değildir ama öyle bilgisayarıda virüsle doldurmaz, hatta birçok crackın normal lisanlsı windowstan frarkıda yoktur. Yanız bu demek değildirki korsan kullanın. kimin ne dediğini boş verip siz windowsunuzu kullanın.
Aradaki fark şöyle benim için. Lisanslı ürün evladiyelik, korsan ne olacağı belirsizlik demektir...Ha işler yolunda gidebilir tabii ki bu neyi ne kadar bildiğinize bağlı... Ama lisansınız varsa paylaşmayın kimseyle size özel olsun ve sakın kendinizi kek gibi hissetmeyin...Şöyle örnekleyelim :) Tuttuğunuz takımın orjinal forması ile herhangi bir yerden alınmış imitasyonu arasındaki fark gibi...Aynı işlev ama ne kadar gerçekçi ve orjinal?
Birileri sizi fena keklemiş. Tamam crack pek güvenli değildir ama öyle bilgisayarıda virüsle doldurmaz, hatta birçok crackın normal lisanlsı windowstan frarkıda yoktur. Yanız bu demek değildirki korsan kullanın. kimin ne dediğini boş verip siz windowsunuzu kullanın.Arkadaşa katılıyorum. Crack'in içinde virüs olabilir ama bu bilgisayarın virüsle dolacağı anlamına gelmez. Hatta güncelleştirmeleri bile yapabilirsiniz (bu yaptığınız cracke göre değişir, yakalanmazsanız güncelleştirmeler yapılır...). Tanıdığım çoğu kişi korsan kullanıyor ve virüs sorunu yaşamıyor. Bu da bir yere kadar tabi. İyi bir antivirüsünüz olmalı ve profesyonel bilgisayar kullanıcısı olmanız gerekiyor...
Bide işin vicdan kısmı var. Windows Microsoft'a gökten inmiyor. ... ...
Öyle şey olmaz ayrıca korsan kullanım herhangi bi cezası yoktur tabi bireysel kullanıcılar için. Kurumsal kullanıcılar için Para + Hapis cezası var diye biliyorum. Soruna gelince virüsle dolma gibi bi şansı yok crackle orjinalde yapılan herşeyi yapabilirsiniz.