arkadaşlar ben bir siteden windows 7 64 bir ultimate yi indirdim cd ye nasıl çekecegim onu bir anlatırmısınız lütfen çok yabancıyım böyle konulara
windows 7 lütfen bakın
Öncelikle CD ye yazacam demişsin. Bunu dil sürçmesi olarak alıyorum. Win7 CD ye sığmaz. DVD ye yazacaksın. Muhtemelen netten partlar halinde indirdin. O partları Winrar veya Winzip ile Exract yaparak tek bir ISO dosyası haline getirdinmi? ISO halindeyse yukarda yazılanları uygula. Ama yazma hızı olarak 4x veya 6x gibi düşük bir hızda yazdır.
İnternette araştırarak bulabilirsin rahatlıkla.
Ben iki tane buldum şu an;
http://www.tamindir.com/program/17769/BurnAware_Free.htm
http://www.tamindir.com/program/18063/ImgBurn.htm
Ben windows7 kurmadan önce vista vardı bilgisayarımda vistanın içinde gelen programla yazmıştım zamanında.
Yazma işlemi bittikten sonra ne yapacağınıda internette araştıtrarak bulabilirsin.
Bilgisayarın dvd ile başlayabilecek şekilde ayarlıysa eğer, dvd yi takıp bilgisyarını yeninden başlatacaksın dvd ile birlikte.
Devem etmek için bir tuşa basın yazısı çıkacaktır. İndirdiğiniz sistem ingilizce ise eğer bu ingilizce olarak çıkacaktır. Eğer bir tuşa basmazsanız sisteminiz normal olarak başlatılacaktır. Dolayısıyla windows7 kurulum ekranıyla karşılaşamayacaksınız. ( hatırlatmak istediğim nokta buydu, teknik detayları dediğim gibi internetten rahatlıkla öğrenebilirsiniz. )
çok yararı oldu teşekkür ederim emeginiz için
Daha önce w.....s güncellemelerinin hepsini yüklemiştim ama yakalanmamıştım taa ki dün geceye kadar.
W.....s servis paketi 1 betasımıdır nedir :D, onu yüklediğimde yakalandım. Epey bi zamandır format atmamıştım. Format attım direk o yüzden.
W......a yakalandıktan sonra crack araştırdım, önceki kullandığım w.....s loader'ın bir kaç sürüm yenisi çıkmış bile:D,
Yani bazıları m.......t'tan daha hızlı çalıştığı sürece her zaman free m.......t yazılımları:D
Eee onlarda kısa yoldan değil normal yollardan zengin olsunlar, fiyatları da adam gibi bişeyler yapsınlar.
Ya da bizi w.....s kullanmaya mahkum etmesinler.
En iyisiyle en basitinin arasında da fark var 400-150
kb971033 update for windows bu güncellemeyi yüklemezseniz yakalanmazsınız.
imgburn bedava ve basit üstelik türkce
iso dosyasini görüyorsan sadece imgburn icinde kalip dosyasini yazdir sec ve yazdir ayrica yazdirma hizi hikaye öyle bir sey yok o eskidendi 2 4 8 hizdaki uyduruk dvd writterlarin medya secmesi yüzüneydi