Arkadaşlar belki yanlış yere yazmışımdır ama bu laptop ağabeyimin ve ben masaüstüne "Masaüstü" diye bir klasör açtım önce bana bir uyarı geldi ardından iptal ettim ben sonra bir baktım tüm programların , tüm dosyaların adı Masaüstü(1) , Masaüstü(2) ... Abim görmeden halletmem gerek acil yardım arkadaşlar tek tuşla düzeltemezmiyim ? Bayada bir programı var abimin teker teker isimlerinide bilmiyorum . Filmlerin adı bile masaüstü!!! =D
Windows 7-masaüstü adında bi klasör açtım devamı..
Sistem geri yükleme sadece Sistem dosyalarını geri alır. Kişisel hiçbir dosya alınmaz ;)
masaustu sılgelerınden bahsedıyorsan eger sıl hepsınını masustunun tuneup programı ıle goruntu kısayol duzeltle dene ancak tum masaustu degılde klasor fılm dosya ısımlerı degısmıs ıse yanmısın demektır yanı duzeltemezsın sıstem gerı yukleme dısında bende cokert pcde adın oynadıgını anlamasın
dayak yemeye razı ol hazırlıklı ol kalın gıyın :=)
her hatanın bır karsılıgı vardır oda abın gordugu an gerceklesecektır
hepsini seçili halde adını deiştirmişsindir başlat menüsünden program isimlerine bakarak düzelt filmleri falanda artık abin halleder herlade..:D
sadece masa ustu sımgelerı ısım lerı mı degısık sadece elle duzelt tek tek yada tuneup 2009 da var tune up 2010 da yok
tuneup 2009 kur contunıe tıkla
sonrada solve problems tıkla
fıx computer and dısplay problems tıkla
cıkan seceneklerın hepsını ısaretle wındows update harıc oda en alttan bır ustek ısecenek
sonrada next next de ok de
en sonda pc yenden baslayacak dıyecek baslat de pc yendne acılcak
masausutundekı tum sımgeler gelır orjınallerı ancak bunu yapmadan once tum masaustundek ısımgelerı sıl