Nedenleriyle belirtiniz.
Korsan yada orjinal olmaları etkilermi?
-Windows 7'nin güvenlik duvarı daha iyi.
-Windows 7'de BitLocker özelliği var.
Windows'un korsan olup olmaması güvenliği etkiler.Çünkü Windows'da bulunan açıklar güncellemeler ile kapatılıyor.Korsan Windows'larda güncelleme esnasında orijinal olmadığı tespit edilebileceğinden dolayı da genelde güncelleme yapılmıyor.Bu da açıkların kapatılmasını engelliyor dolayısıyla güvenliği de.
gerçeğide çok pahalı alt tarafı bi cd 25tl olsa nolur.
her türlü win7 çünkü xp artık güncellenmiyor
Windows 7 sahip olduğu altyapı ve teknoloji sayesinde çok daha güvenli XP'den bırakın sadece güncel olmasını...
Birde 64-bit Windows 7 kullanıyorsanız çok daha güvendesiniz.
Bazılarının beğenmediği UAC sistemi bile örnek olarak çok zararları önleyebilir :)
Artık teknoloji ilerliyor arkadaşlar.Adamlar Windows 7 gibi süper bir işletim sistemini piyasaya sürmüşler.Daha vistanın , xpnin lafını bile yapmak gereksiz..
Windows 7 daha güvenli.Sonuçta daha yeni ve kaliteli.Kullandıysan anlamışsındır zaten diğer işletim sistemlerinden farklı olduğunu. Güncellemelerini de yaptınmı tamamdır.
Windows 7 daha güvenli.
Orjinallik ve Korsanlık açısından bakarsan güncellemeler göz önünde bulundurulursa orjinal daha iyi. Benim param yok o kadar vericek dersen internetten indirirsin orjinal keyleri ile birlikte veriyorlar. Bende Windows XP Professional SP3 var orjinal şuanda tüm güncellemeler açık hemen hemen hergün güncelliyor. Bundan öncede Windows XP Professional ve Home edition SP2 kullandım aynı şekilde. Windows 7 kullandım 2 ay kadar aynı şekilde hepsinde güncelleştirmeler eksiksiz :). Hatta şuanda da güncelleniyor XP SP3 :)
Crack değil serialler internette 4 dönüyor. İndirdiğim adresteki adam zaten kendi CD'sini upload ediyor haliyle CD key'inide veriyor. Crack ile alakası yok. Cracklerin güvenli olmadığını biliyorum :)
Windows 98 kuracağıma Windows 2000 Professional SP4 kurarım en azından NT
Hayiz bakimindan gel tartista güvenlik bakimindan Xp ve 7 karsilastirmasi yapmayi düsünmek bile sacma.
10 senelik isletim sistemi yamadikca yeni sorunlar cikartiyor bunun tartismasi olmaz zaten.