arkadaşlar sizce windows 7 yi indireyim mi yoksa vistada durayım mı?
windows 7 mi vista mı
Yenilikleri hemen görmek isteyen biri isen durma, Windows 7'ye geç. Yok, sabrederim ben, kararlı sürüm çıksın, öyle geçerim dersen de olur.
corpixxEger Sistem Özellerikleriniz düşükse iki sistemi de kurmayın. Sistemini yavaşlayabilir. Ram miktarınız düşükse Yavaslar. Bunu sonucunda windows 7 'den zevk almamaya başlarsınız.İki işletim sistemi, sistem performansını etkilemez.
windows 7ye geçme arkadaşım 2-3 sene program uyumluluğu felan bekliyeceksin vistada herşey yoluna koyulmuşken vistada kal hem 23 haziranda vista sp2 türkçe çıkıyor
geçtim bile
kardeşim aslında haklısın ama meraklıyım windows 7 ye yoksa haklısın
freekaysikisini toplasanız 1 xp home etmez kanısındayım efendim :Kanaatinize saygı duymakla birlikte katılmıyorum.
freekaysikisini toplasanız 1 xp home etmez kanısındayım efendim :Çok haklısın 2 sini toplasan bi xp etmez:D
eltahirKanaatinize saygı duymakla birlikte katılmıyorum.
malesef windows7 ile yarışabilecek ne bir xp yada güvenlik çözümü mevcut xp ailesinde.windows7 gayet stabil seri vede hızlı.makina değiştirme şartı yok bişey yok sadece ram takviyesi 1 yada 1.5 gb öneririm en az 2 gb ram en iyi hali ancak 1 gb kullanabiliyor çok uygulama açıldığında tüm herşey kurulu iken.p3 1100 işlemcili makişnada bile canavar gibi çalışıyor harici agp ekran kartı varsa aeroglass bile açılıyor.vistada bunların yapılması imkansız malesef illada çok çekirdekli pc ve bolcana 3 yada daha yüksek ram gerekiyor.vgada en az 130 dolarlık adam gibi oyun açmak için vistada.ayrıca xp home rakip gösteren kişiyede teşekkürler doısya paylaşımında ve uzak masa üstü gibi şeylerde sorun yaşarsan ilerde lazım olurda ozaman görürüm seni xp pro desen gene neyse.
xp nerden çıktı
xp tarih oldu tarih
win 7 vistanın gelışmış halı ben win 7 yı tavsıye ederım .
Mustafa@PCİkiside hemen hemen aynı fark yok gibi.Ayıp olur Ms e böyle dersek :)Win7,Vista'nın SP2 hali diyebiliriz.
USTALARIM benim bilgisayarın özellikleri şu Core 2 duo 2.0 800 mhz 2mb cache 250 hardisk 4 gb ram nvıdia 9600 mgs kaldır mı win. 7 yi
kasirga098USTALARIM benim bilgisayarın özellikleri şu Core 2 duo 2.0 800 mhz 2mb cache 250 hardisk 4 gb ram nvıdia 9600 mgs kaldır mı win. 7Kaldırır. Kurun bence.