sana göre olabilir
ben sadece varsa yardımcı olmanızı istedim beni tatmin etmiyoo varsa orjinal bu kriterde yardımcı olacak arkadaşlara sözüm
Windows 7 MSDN ve Technet Üyelerine Açıldı
- 1
- 2
Anlamadığım birşey var CHIP gibi büyük bir derginin sitesinde yasal olmayan konuda yardım istiyorsun. Ben burda bilgilendirme açtım. Keşke açmaz olsaydım dedim. Sebebi basit. rahat 30 a yakın mesaj geldi. Silmekten gına geliyor. Benim sana demek istediğim şu: eğer önceden indirdiysen gerek yok çünkü forumlarda yazanlara göre boyutundan tut hash değerlerine kadar herşey aynı ;) oynanmamış anlamına gelir ha bazıları kendi hash değerlerini verip sallama iso oluşturup çoğu kişiyi kandırdı böyle düşünüpte istiyorsan eyvallah ama öbür türlü zamanına yazık olur diyorum.
Bende orjinal olmasına dikkat eden biriyim ve araştırdığım için söyledim yukardakileri ;)
Ama yinede sana kalmış. google da küçük bir aratma sana torrent link yada dosyadepolama sitelerindeki linkleri veren forumlara ulaşmanı sağlayabilir.
Ben chip olan güvenim ve her konuda referan sahibi olarak sectiğim aradım kriterlerde her zaman ismini ardığım bu kuruluşa minnettarım konum ve ya sorguladığım bu değil. ben şu anda windows 7 rtm indirdim kullanıyorum . Ancak orjinaline sahip olmak istiyorum aklım da soru işareti kalmasını istemiyorum . fakat şu ana kadar bulamadım.
Microsoft un Windows 7 MSDN ve Technet Üyelerine indirme ayrıcalığı tanıdığı son sürümü 06-08-2009 da yayılanan sürüm haclanmemış ve orijinal?
Microsoft un Windows 7 MSDN ve Technet Üyelerine indirme ayrıcalığı tanıdığı son sürümü 06-08-2009 da yayılanan sürüm haclanmemış ve orijinal?Sorun nedir ben anlamadım. Yeteri kadar iyi açıklayamadık herhalde. MSDN sürümü ile iki haftadır piyasada olan SÜRÜM BİREBİR AYNI ve ORJINAL RTM! Zaten MD5 ve SHA-1 ile kontrol edilebilir.
keje şunu iyi anla:
Microsoft Sadece MSDN Premium ve Technet abonelerine dağıtmıyor bunu. Onlardan daha üstün kişiler var. Gold partnerler büyük donanım şirketleri. Kendi içinde çalışan geliştiriciler...
Onlardan sızıyor. Sen anlamadın yada biz anlatamadık sanırım. Orjinal Olmayan iso yani senin dediğin: MSDN yada Technetteki isolardan farklı olan isoları güvensiz buluyorsun.
Ama şu var. o isolardaki bir kb lık bir dosya değişimi bile SHA1 ile MD5 i etkiler bunu unutma. Bu değerler aynı ise Orjinal kopyadır ;)
ilginiz icin sağolun verdiğiniz, bilgiler doğrudur .Ama benim sorunuma cevap değil benim isteğim....Windows 7 MSDN ve Technet Üyelerine gönderilen en son sürüm .her şey icin sağolun daha net nasıl anlatabilirim bilmiyorum.
Sizin istediğiniz MDSN ve Technet üyelerine gönderilen ISO ile daha önce sızan ISO'nun MD5, SHA-1, CRC değerleri aynı. Bu değerler 7600.16385 imzalandığı duyurulduktan sonra MS'in açıkladığı resmi değerler. Yani MS bitirdi Windows 7'yi ISO kalıbını alıp OEM firmalara ve MDSN, Technet üyelerine göndermek için hazırladı ve bu hazırladığı ISO'nun MD5, SHA-1, CRC değerlerinide oluşturdu. Bu iki farklı tarihte, iki farklı yere (OEM firmalar - MDSN ve Technet üyeleri) gönderilen ISO anlayacağınız üzere aynı. Değerler aynı, boyut aynı, ISO isim aynı. Eğer bir yerden Windows 7 7600.16385'in ISO'sunu indirip MS'ten gelen MD5, SHA-1 ve CRC değerleri ile kontrol ederseniz sonuç negatif olursa o ISO ya MS'i elinden çıkmamıştır yada üzerinde oynanma yapılmıştır. Değerler tutarsa o orjinal MS'in oluşturduğun ISO'dur...
demek istediğin bu:
Bana linkleri verin indireceğim ben :)
Benim cevabım da şu ;)
Zaten elindeki isonun hash değerleri ile benim ilk mesajda verdiğim linkteki hash değerler doğruysa vermeyeceğimdir. Benden bu kadar ;) Google Ingilizce sitede şunu arat: Windows 7 MSDN gerekli yerlere ulaşırsın. Ama şunu unutma orjinal kullanmamak istiyorsan vazgeç derim. 3 kişi anlaşın ailepaketi alın ortak çok uygun fiyata geliyor. 22 Ekime kadar da elindeki RTM yi kullan derim.
Hadi İyi geceler.
- 1
- 2