Arkadaşlar NET.Framework 3.5.1 sürümünü(daha önceki sürümlerinide) windows 7'de uyumsuzluk nedeniyle yükleyemiyorum. Uyumluluk ayarlarını değiştirerek denedim genede olmadı.Yükleyen varmı aranızda yüklediyseniz nasıl yüklediğinizi açıklarsanız sevinirim. Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.
Windows 7 NET.Framework uyumsuzluk
Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.http://www.microsoft.com/downloa ... 38c9&displaylang=en
yukardaki adresten netframework 4 ü yükle 3.5 ta sorun oluyor
Recep BaltaşWindows 7 içinde zaten .Net Framework 3.5 var. Siz neden yüklemeye çalışıyorsunuz ki?evet dogru saylüyo :DDenetim masası - programlar - windows özelliklerini aç vea kapa - org,do goreceksın zaten :D
Gerçekten ilginç sorunlarımız var. Yoktan sorun üretmekte üstümüze yok gibi. Halbuki biraz daha dikkat edip yazılımın neden hata verdiğini okursak aslında hatanın bize bu yazılımın halihazırda sistemde olduğunu bas basa bağırarak söylediğini görebiliriz.
Arkadaşlar framework 3.5 kurmak istiyorum w7 64 bit aldıqım hatasu :
you must use "turn windows features on or off" in the control panel to install or configure microsoft.net Framework3.5
kaldırıqım dedım 3.1 varmıs pcm de kaldırıqım dedım kaldırma prog indirdim aldıqım hata şu lütfen yardım:
We did not find specified products to be installed.
Biz belirtilen ürünler yüklemek için bulamadık.
Yazıyor bu da programın kaldırıldığını gösterir exe dosyasını indirip yeniden kurun
Resimde yüklü görünüyor buda demek oluyor ki yüklemenize gerek yok. Kaldırmaya çalişsanız da kalkmaz win 7 nin asıl programlarından görünüyor. Sadece yanındaki işaretle devre dışı brakabilirsiniz. Daha sonra işaretleyerek yeniden kullanmaya başlarsınız.