Win 7 nin cd den çalışabilen sürümünü hazırlamak veya hazırlanmış iso yu indirmek için burayı ziyaret edebilirsiniz. Her zaman lazım olabilecek yararlı bir sürüm.
Paylaşmak istedim
Windows 7 nin CD den çalışabilen Sürümü
çökme gibi durumlarda cd den açarak bu işletim sistemi üzerinden dosyalarımıza erişebilir miyiz peki?
Aynen, çökme sırasında Harddiske erişilebiliyorsunuz. USB harici diski takın anında tanıyor bilgileri kopyala yapıştır ile kurtarın.Ayrıca etherneti tanırsa (ki çoğu donanımı tanıyor) internete girilip acil işler görülebilir mail alma verme vs. gibi. Bazı özellikleri kısıtlı tabiki mecburen cd ye sığdırmak için o şekilde yapılmış.
Masaüstü ekran görüntüsü bu şekide
260 mb için fena değil aslında . Bu arada geliştirici tool ile cd yi kendiniz oluşturduğunuzda birçok özellik ekleyebiliyorsunuz (driver, windows bileşeni vs). Yani şuan bu minimum bileşenlerden oluşuyor.
260 mb için fena değil aslında . Bu arada geliştirici tool ile cd yi kendiniz oluşturduğunuzda birçok özellik ekleyebiliyorsunuz (driver, windows bileşeni vs). Yani şuan bu minimum bileşenlerden oluşuyor.Bunun aynı DVD'ylisi yok mu Windows 7 aynısı olacak ama CD'den çalışacak Linux Live CD gibi.
Sanırım o şekilde yapılamıyor çünkü işin içine lisans politikası vs giriyor. O yüzden adı winpe zaten
Ama merak etmedim değil tüm modülleri yüklersek eğer belki epey kullanılabilir duruma gelebilir
Ok bişeyler bulabilirsen paylaşabilirsin..
Güzel paylaşım, fakat cd versiyonu değil mi bu? 700 mb'lık yapsalarmış ya her şeyi kısıtmalarına gerek kalmazdı ;)