selam arkadaşlar ben bundan 3 ay önce orjinal windows 7 home basic 32bit türkçe aldım bilgisayarıma yükledim kurdum ve lisansını aktifleştirdim ve geçen gün cd kayboldu
gittim 2. bir windows 7 home basic 32bit türkçe aldım şimdi sizlere sormak istediyim şu daha önce yüklediyim win7 i kayboldu şimdi yeni aldıgım win7 kurcam ama şöle bişiden süpheleniyorum eski sistemi geri yüklermi yani nasıl diceksiniz eski aldıgım windows 7 not defteri vardı bunu biliyorsunuzdur heralde şimdi dediyim gibi yeni aldıgım win7 yüklicem fakat eski win7 nin sistemini yüklermi ? bu soruyu anlamadım derseniz şöle söliyeyim bildiginiz üzere win7 yüklediyimiz zaman bu her kullanıcı için geçerlidir
yüklediyimizde windows 7 sistemi tanır ve yüklemesini yapar şimdi burda ben 2. windows 7 i yüklediyim için eski windows 7 nin sistemini tanıyıp aynı yüklemeyi yaparmı yoksa yeni bir yüklememi yapar işlh anlata bimişimdir:) yada sistem tanıma gibi bir şey varmı ?:) bu soruyu ne için soruyorum derseniz eski win 7 e keylogger bulaştıgı için aynı sistemi geri yüklermi ?
(Lütfen konudan anlıyan arkadaşlar mesaj atsın konuyu tmm olarak okumadan cevap yazmayın lütfen)
Windows 7 'nin kendini tanıması 1 bakın.
win 7 de iki farklı kurulum mevcut 1)tüm program ve ayarlar aynı kalarak sadece işletim sistemini win 7 yapıyo
2 gelismiş kurulum burdan istedigimiz bölümü silip biçimlendirip boyutuyla oynuyabiliyoruz kurulu windosun bulundugu birimi bicimlendirerek kuruluma devam edersen ve kurulum bitince diger bölüme girmeden direkt olarak internetten anti virüs indirip kur 2. bölümü tarat zararlı kendini 2. bölüme kopyaladı ise anti virüs zararlıyı temizliyecektir sorun bitimiş olcak (tam olarak kurulumun hangi asamasını sordugunu anlayamadım kurulumda izlemen gereken adımları kısaca yazdım)
Yükleme ekranında Temiz Kurulum ve Yükselt seçeneklerinin olduğu ekranda Temiz kurulumu, disk seçim ekranında Kuracağınız diski seçili hale getirdikten sonra alt kısımdaki sürücü seçeneğinen diski biçimlendir seçeneğini seçip kurulumu yapmanız durumunda eski sistemden geriye birşey kalmaz tertemiz kurulum yaparsnız. Bilgisayarınızda başa disk varsa onlarıda kurulumdan sonra güvenilir bir antivirüs programı ile taratın.
cevaplar için tyler bişi daha sorcam arkadaşlar pc nin içine yeni aldıgım hard disk takıp kullansam pc nin içinde sadece o yeni aldıgım hard disk olursa sistemi geri yükleme gibi bişi olmaz demi ??