Windows 7'nin süresini 120 GÜNDEN ÇOK UZATMA
Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
149 mesaj
bir takımtım var,,win7 pro 64 bit ile win 7 ultmate 64 arasında performans farkı var mıdır ..tamam bazı özellikler yok professional versiyonunda ama PERFORMANS farkı varmıdır
Üye
95 mesaj
Üye
95 mesaj
Arkadaşım sen bu yolu nerden buldun ?Merhaba arkadaşlar,
Windows 7'de ve Windows Vista'da LEGAL olarak slmgr -rearm 120 gün ücresiz Windows kullanabiliyorduk.
Şimdi onun LEGAL OLARAK nasıl daha uzatılabileceğini öğreneceğiz. Bunun için yine sistem beyni, en iyi arkadaşımız regedit'e başvuruyoruz.
Şu yolu izleyerek devam ediyoruz:
HKEY_LOCAL_MACHINE/SOFTWARE/Microsoft/Windows NT/CurrentVersion/SoftwareProtestionPlatform
(Regeditin altında yazar)
Şimdi de SkipRearm değerini 00000001 olarak değiştiriyoruz.
DİKKAT!
- Bu işlem sadece 8 kere uygulanabilir.
- Aktivasyona az kala yapılmalıdır. (1-2 gün)
- SONUÇ olarak; bu işlemleri yaptığımız zaman; 30 * 8 = 240, 240 + 120 = 360 gün (slmgr- rearm işlemi ile birlikte) evet, tam 360 gün Windows 7 üzerinde çalışabileceğiz. Biraz fazla uğraştırsada, Windows 7 için değer zannediyorum ;D
Bi sakıncası var mı ? Denediniz mi?ACİL YARDIM EDİN SON 28 GÜN :(((
Son Düzenleme: mkykal ~ 22 Ağustos 2009 18:51
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 1
661 mesaj
ben sınırsız kullanıyorum :D
Üye
95 mesaj
Arkadaşım sen bu yolu nerden buldun ?
Bi sakıncası var mı ? Denediniz mi?ACİL YARDIM EDİN SON 28 GÜN :(((
HİÇ BİR SAKICASI YOKTUR. 1 GÜN KALA 8 KERE YAPABİLİRSİNİZ. + slmgr- rearm KOMUTU İLE 3 KERE DAHA YAPILABİLİR. GÜCENÜZE GÜÇ KATARSINIZ. İLLEGAL YOLLARLA SINIRSIZ YAPILABİLİYOR. OĞUZ SİZE YARDIM EDEMEZ ÇÜNKÜ SİTEDE İLLEGAL PAYLAŞIM YASAK.