Biraz önce bilgisayara windows 7 7600 64 bit yükledim. Tüm driverler yüklendi gibi ama sadece nvidia
GTX 260 ekran kartı yüklenmiyor. Kendi sitesinden indirdim yok çalışmıyor. Cdden vista 32-64 , xp
hepsini denedim hep "The NVIDIA Setup program could not locate any drivers that are compatible with your current hardware. Setup will now exit." hatasını gösteriyor. Ekran kartımın GTX 260 olduğundan eminim
Windows 7 Nvidia Ekran kartı sorunu
Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.Tmm sorunu hallettim. Eğer benim gibi sorunu olan arkadaşlar warsa aygıt yöneticisinden görüntü bağdaştırıcısını kaldırsın
arkadaşım aynı sorun bende de oluştu fakat dediğini yapmama rağmen halledemedim aygıt yöneticisinden VGA Görüntü Bağdaştırıcısını kaldırıyorum yeniden başlatmalısınız diyor başlattığımda da donanım ekleme hızlıca tekrar yüklüyor donanımı otomatik yükleme ayarını kapatmaya çalıştım onu da beceremedim şimdiden teşekkürler
kendi drv yükledikten sonra restart atın ondan sonra nvidia dan indirdiğiniz 190.62 kurun.
tam anlamadım dediğinizi fakat windowsun kendi yüklediği bağdaştırıcı varken arkadaşın yazdığı ingilizce uyarı çıkıyor kur kapanıyor
restart atıp denermisiniz kaldırmadan kurması lazım.
evet biliyorum onu aynen şöyle oluyor aygıt yön drv kaldırdığınızda restart ister ve atınca kendisi yükleyecek, yükledikten sonra restart atmadan 190.62 kurmaya kalkarsanız o hatayı veriyor restart atıktan sonra 190.62 kuruluyor. internet kesip deneyin.
malasef olmadı dediğiniz şeyi doğru anladıysam şu şekilde vga bagdastırıcı yı kaldır restart isteyecek restart at acınca otomatik yüklenir tekrar restart at nvidia yı kur,sonuc aynı
doğrusunu söylemek gerekirse win7 bazı nvidia modelleri ile halen çok uyumsuz. 9500gt vganın sürücü sorununu göreseniz fıttırırsınız en gücel sürümünde bile süreücü sürekli yanıt vermeyi kesti hatası veriyor. 9400 modelini taktım çıkarıp tık yok direk tanıdı ve en son sürüm yükleyipte 9500'de aldığım sürücü hatası kaybolmuştur. vista ortamında 9500 sorunsuzda çalışıyordu.