arkadaşlar xp de cd yi takıp sistemi onarabiliyorduk bu özellik win.7 de de varmı ?
windows 7 onarma
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 4
1,097 mesaj
evet var xp den biraz daha degişik ama daha basit
Denetmen
Teşekkür Sayısı: 5
6,606 mesaj
niye olmasın ki ? :)
xp dede vardı , vista da da vardı , windows 7 de de var
vista nın aynısı diyebiliriz.
Son Düzenleme: OSMAN BAĞÇEVAN ~ 15 Eylül 2009 19:31
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
553 mesaj
windows 7 işletim seçme ekranında F8 yapın göreceksiniz,Windows 7 her geçen gün biraz daha fazla şaşırtıyor.
XP'nin Mavi Ekran kötü insanın içini daraltıyor...
Bakıyorumda Artık XP'yi Aşağılıyosunuz :) Ama Unutma AraştırmaLara Göre PC KuLLanıcıLarın Yarısından Çoğu Windows XP KuLLanmakta .. Senin Mavi Ekran Hatası Dediğin Vista ve Windows 7'de Mevcut GözLerimLe Gördüm :)) XP'nin Hiç Bir Sucu Yok :) O Herzaman Kendini Koruyacak 2014 yıLına Daha Çok vaR o zamana Kadarda BeLKi XP'nin Daha iyi Bir Sürümü Çıkar :)))
Denetmen
Teşekkür Sayısı: 5
6,606 mesaj
konuyu hortlatmışsınız noquitgamE !
Bakıyorumda Artık XP'yi Aşağılıyosunuz :) Ama Unutma AraştırmaLara Göre PC KuLLanıcıLarın Yarısından Çoğu Windows XP KuLLanmakta .. Senin Mavi Ekran Hatası Dediğin Vista ve Windows 7'de Mevcut GözLerimLe Gördüm :)) XP'nin Hiç Bir Sucu Yok :) O Herzaman Kendini Koruyacak 2014 yıLına Daha Çok vaR o zamana Kadarda BeLKi XP'nin Daha iyi Bir Sürümü Çıkar :)))
- İyice oku sonra laf atma bana tamam mı! Ben mavi ekran hatası demedim! Mavi Ekran dedim. XP'yi bu kadar savunuyorsun herhalde XP CD'si ile format atmamışsın ya da Vista CD'si ile. Vista'da siyah ekrandan sonra görsel kurulum başlıyor.
- He he tabi canım, XP'yi bir tek kötüleyen benim.
- 2014'te test yap; yerini koruyor mu korumuyor mu görürsün...
- XP'nin daha yeni bir sürümü çıktı; Windows 7.