herhalde sizlere ömür olmuş arkadaşlar bende pm den alabiliriyim acaba son güncel linkleri :)
Windows 7 Orjinal TR
Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.Orjinal DVD ile formattan sonra tr dil paketi entegresi 1-2 dk içinde gerçekleşiyor. PC ye her gün format atmadığımıza göre bu acele niye ?
MSDN sürüm MD5/SHA1/CRC32 değerlerini kontrol etme imkanı olmadan, üstelik iki gün PC başında bekleme eziyetine değer mi ?
Teşekkürler ama 21 Ağustos değil miydi??Çıkış tarihi sonradan çakma olmasın, dil paketi çoğunda olduğu gibi...
matador kardeş Hash değerlerini indirip kontrol ettinizmi? başka bir sitede tutmuyor gibi bir yorum var. boot da ingilizce başlıyor. diyorlar doğrumu?
yarın zaten msdn de resmi olarak yayınlanacak bir gün daha beklemek doğru olmazmı. ben beklemeyi tercih ediyorum.
ben tüm sürümleri kontrol ediyorum hepsinin ortak yani kurulum ''windows loading files'' olarak başlaması bunun dışında Orjinal türkçede bulabildiğim başka ing. yer suanlık yok yani sizi rahatsız edecek ıng yok. sızan bu surum oem kaynaklıdır.
Orjinal DVD ile formattan sonra tr dil paketi entegresi 1-2 dk içinde gerçekleşiyor. PC ye her gün format atmadığımıza göre bu acele niye ?MSDN sürüm MD5/SHA1/CRC32 değerlerini kontrol etme imkanı olmadan, üstelik iki gün PC başında bekleme eziyetine değer mi ?
msdn degerlerini bunda bulamassin o baska bu baska ama ikside orijinal
ama isterseniz MD5/SHA1 bu degerlere uygunda yapiyolar:)
illegal paylaşım yapıonuz , bari diğer kişileri kötüye teşvik etmeyin !!!
siz sigara içiyorsunuz diye bende mi sigara içicem !!!!
Bu söylediğinizin farkındayım.
...msdn degerlerini bunda bulamassin o baska bu baska...Bu sebeple 'MSDN' sürümü bekleme tarftarı olduğumu söyledim. Yazdıklarım başkalarına 'Tavsiye' niteliği taşımaz. Sadece şahsıımı bağlayan düşüncelerimdir.
MSDN sürüm'ün orjinalliğini kontrol ederek görebiliyoruz. OEM sürüm de benim gibi amatörlerin gerçeğini/oynanmışını ayırd etme imkânı yok. Ancak legal yoldan parasını ödeyip satın aldığımızda OEM sürüm Windows'tan emin olabiliriz.
Son Düzenleme: alpagun ~ 20 Ağustos 2009 13:43
22 ekimi beklemek en iyisi olacak
msdn de türkçe yok yada ben göremedim :D
sadece orjinal dil paketi var oda dün eklendi.
7600.16385.090713-1255_x86fre_client_tr-tr_Retail_Ultimate-GRMCULFRER_TR_DVD.isomsdn deki resmini çekip göndersene.
0xBBD213AA
0x1B9DD4D398549B430D8B757B2EC2586E6A18E2907600.16385.090713-1255_x64fre_client_tr-tr_Retail_Ultimate-GRMCULXFRER_TR_DVD.iso
0x77530725
0x2A478A2875FF375A9BC98B67C7050E162AF2889D
msdn de böyle birşey yok.
linkler ölmüş arkadaşlar. alternatifi olan varsa bana özelden atabilirmi?