Zamanla Hepsi Düzelir Zaten Yeni Nesil Oyunlarda Problem Olmuyorrrrr Win7 Ye Devamm
Windows 7 Oyun denemeleri
Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.arkadaşlar eğer windows 7'de program ve oyunları çalıştırmak istiyorsanız yapmanız gereken win 7 ultimate sürüme sahip olmak ve çalıştıracağınız programa sağ tık yaparak uyumluluk sekmesine girmeniz ve oradan windows xp sp 3'ü seçmek...bu kadar :D
ben NFS Most Wanted i Yuklemeyi denedim , sorun verıo. :S
Batman Arkham Asylum orjinal oyun hata verdi arkadaşıma yükledim
SİStem özellikleri
İntel Core 2 Quad q8300
SAPPHIRE HD4650 1 GB GPU
4 gb 800 ddr 2 ram
oyunu pc ye kurduk win7 sistem de orjinal batman oyunu seculauncher failed to start application 9000
htası veriyor orjinal dir oyun ne yaptıysak olmadı orjinal almaklamı hata ettik acaba
Windows 7 kullanıyorum xp de oynadıpım oyunu sorunsuz kurdum oyunda açılılıyor fakat oynıyamdan pc reset atıyor . Örneğin FIFA 10 , oyuunu açıyorum kadroyu kuruyorum tam maç başlıyacakken pc reset atıyor . Çoğu oyunlarda böyle yapıyor . Yönetici olarak çalıştırmayı denesemde işe yaramadı bi yardımcı olursanız sevinirim. Şimdiden teşşekkürler...
bnmde windows 7 de need for speed ve most wanted yuklerken windows bir sorunla karşılastı dyr yuklenmyr ama baska bir pc windows 7 işletm sistemli bir pc de aynı oyunu acyr oyananblyr neden olablr?bnm home basic obur pc ultimate hrhlde o yuzden olblr mı??
ben de windows 7 de trackmania ile fifa 10 u oynamaya çalıştım.Trackmania hatasız kurulup çalıştı ama fifa 10 da ekran kartımın windows 7 için sürücüsü olmadığı için çözünürlük seçeneklerinde 800*600 ve 1280*720 vardı.Bu yüzden sadece fifada sorun çıktı.
merhaba.windows 7de age of empires 2 conwuers oynarken belli bir süre sonra donarak oynuyor.yarım saat sonra filan. bilgisayara karşı oynadıgım her oyunda oluyor online olarak oynadıgımda sorun olmuyor.oyunda bilgisayar oldugunda oluyor sadece. neden olabilir acaba? yardım ederseniz çok makbule geçer
sistem özellikleri:
intel core 2 duo e7400 2.80 ghz işlemci
2048 ddr2 ram
nvidia geforce 8400 gs 1gb ekran kartı