arkadaşlar windows 7 yükledim gerçekten muhteşem bir sistem bnece vistadan .ok daha iyi özellikle ie8 performansı süper internet vistaya göre daha hızlı pc de öyle benim sorum ben windows 7 yi dvd ye çekti yüklerken ilk basamağı hemen doluyor 2. basamakta yüzde 0 da 10 dakka bekleyip sonra başlıyor yüklemeye sizdede böylemi 2. sorunum mediaplayer yada herhanfi bir pence açarken pencerea çılıyor sonra bütüyor kasıyormuş gibi bu sorunu nasıl hallerdiz
windows 7 pencere sorunu
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 1
887 mesaj
Evet yükleme sırasında bende de biraz bekliyor fakat 10 dakikayı bulmuyor. Kurulum zamanı sistem özellikleriylede ilgili.
Pencere açarken kasıyormuş gibi gelmesi de görsel efektlerden kaynaklanıyor olabilir büyük bir ihtimal. Bu yüzden görsel efektlerden birkaç seçeneği iptal edebilirsin daha da hızlı çalıştığını göreceksin.
Son Düzenleme: h@y@let ~ 07 Mayıs 2009 13:49
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
1,281 mesaj
bendede öyle oldu 2.basamakta 4-5 dakka bekletiyor
Yıllanmış Üye
150 mesaj
Evet 2. basamakta bi 4 dk kadar benide bekletti ama pencerelerin durumu ekran kartının görsel düzeyi taşıyamamasından kaynaklı olabılır.
Taze Üye
19 mesaj
arkdşlar bende yükledim ama pencereler arası geçiş üst üste kaydırma şeklinde olmuyor yardımcı olursanız sevinirim tşklerr...