Selamlar;
Bu sabah formattan sonra sistemime x64 tabanlı Bitdefender Internet Security 2010 kurdum. Kurulum sonrası program/ekle kaldır'a baktığımda resimdeki sarı işaretliler kurulmuş. İşletim sistemim x64 tabanlı, acaba programın uyumlu çalışabilmesi için mi yüklendiler ? Yoksa gereksiz mi yüklendiler ? Fazladan yüklenenleri kaldırırsam bir sorun yaratır mı ? Açıkçası ben orada sadece Bitdefender Internet Security 2010 yüklü olanı görmek isterdim...
[url=http://d.imagehost.org/view/0268/Ekran_Al_nt_s_1][/url]
Windows 7 program yüklemeleri
Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.OP Yeni Üye
Teşekkür Sayısı: 0
24 mesaj
Son Düzenleme: Teagan ~ 02 Mart 2010 15:50
Üye
77 mesaj
Resmi göremediğimiz için kurulmuş uygulamaların ne olduklarını bilemiyoruz. Ama genelde Internet Security uygulamaları sanal donanımsal olarak bazı bileşenler yüklerler. Böylelikle internet trafiğinizi hem kontrol ederler hemde dışardan gelecek saldırılara karşı sizi en iyi şekilde savunmaya çalışırlar.
Aynen donanımsal güvenlik uygulamaları gibi. Bu nedenle bazı uygulamalar yüklenmiş olabilir.
Üye
77 mesaj
Onlarda sıkıntı yok... olması geren uygulamalar onlar... Bitdefenderle kurulu gelmiyor. Ekran kartınla geliyor. Cuda teknolojisinin sağlıklı çalışması için gerekli ve bilgisayarında olması gerek uygulamalar. Hepimizde kurulu genelde onlar :)