kullandığınız programlar nelerdir ?
neleri kurmak gerekir ?
windows 7 programlarınız ?
Fazla bir programa gerek yok.Nero yada Asampoo burning dvd yazma programı kur.Winrar.Kodec pack kur.Java.Flash player kur 10.Film için windows media player 12 veya media player clasic.Müzik için power dvd 8 veya 9.Gerikalan herşey için windows 7 yeter.Birde güzel bir anti vürüs kur eset sm 4.0 yada istedigin.Dİğer programlar gereksiz.(winamp,winzip,bsplayer,falan filan)
normal bir ev kullanıcısı.bilmediğim güzel programlar beklerken bu cevap beni şaşırttı.
başka kişi var mı soruma cevap verebilecek ?
Fazla bir programa gerek yok.Nero yada Asampoo burning dvd yazma programı kur.Winrar.Kodec pack kur.Java.Flash player kur 10.Film için windows media player 12 veya media player clasic.Müzik için power dvd 8 veya 9.Gerikalan herşey için windows 7 yeter.Birde güzel bir anti vürüs kur eset sm 4.0 yada istedigin.Dİğer programlar gereksiz.(winamp,winzip,bsplayer,falan filan)<
görüyorum gerek yoktu böle şeylere sorularıma cevap veremeyen yorum yazmasın
normal bir ev kullanıcısı.bilmediğim güzel programlar beklerken bu cevap beni şaşırttı.Ozaman sen auto cad 2010 maya 2010 kur.Daha sonra Maxwell render kur.Sana gerekli olan 64bit işletim sistemi.Sonra profesiyonal araçları kullanarak (ev kulanıcısısın ya) İce Age 3 ü çizersin artık.başka kişi var mı soruma cevap verebilecek ?
64bit kullanıyorum zaten saydıklarını biliyorum başka varmı sen cevaplamasan iyi olur
onların hepsi bilindik programlar anlamıyor musun ben mi anlatamıorum
Ya Kardeşim ne yüklemek istiyorsun hijack var.. Dünyada bir sürü program var saçma sapan sorular sorma " başka başka" ne demek yükle işte gerekli olanları ne bekliyorsun utorrent var öncedende söylediğim gibi bir sürü program var!
bir sürü program var sizin önerdiklerinizin hepsi aynı helal olsun size diyecek birşey yokkkk
Birsürü program varsa gir http://download.chip.eu/tr/ ordan bak istediğini bulursun.
Ne programı istiyorsun Arkadaşım.Tasarım, internet, müzik, video, milyarlarca program var.Katagorini belirle bizde yardım edelim sana.
işte bu ! teşekkür ederimdiğer arkadaşlarım bu arkadaşımı örnek alın alın