kazanoarkadaşlar bu windows 7 beta ne zmn çıkıcak bilen var mı ? acaba beta tr olacakmı? yardım please ?...Beta öldü. Çoook oldu çıkalı. Sürüyle beta çıktı. Şimdi çıkacak olan nihai sürüm adayı.
Windows 7 Rc 1 Türkçe geliyor..!
- 1
- 2
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 3
16,587 mesaj
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
118 mesaj
eltahirBeta öldü. Çoook oldu çıkalı. Sürüyle beta çıktı. Şimdi çıkacak olan nihai sürüm adayı.abi nasıl sürüyle beta çıkar yaw. daha 5-6 ay oldu vista çıkalı. beta lar ne ara çıktı...
Yıllanmış Üye
16,587 mesaj
kazanoabi nasıl sürüyle beta çıkar yaw. daha 5-6 ay oldu vista çıkalı. beta lar ne ara çıktı...Vista çıkalı 2 yıl oluyor. Windows 7 2010'da geliyor. Adamlar bitirdi neredeyse Windows 7 hazırlıklarını.
eltahirŞimdilik harika gözüküyor. Pencere ön izlemeleri, hız fevkalade. Türkçe dil paketi sorunsuz. Yama filan değil. Sürücüleri anında yükledi ben ona şaşırdım.kaspesky sorun çıkarmadı umarım.vistaya kuramamıştım.sonra w7 kuramadım.yalnız 7 sürümüydü şimdi aynı keyle 8e yükseltim.buara birde sorum olacak acaba vista sahiplerine dedikodular gibi bir kıyak yaparlarmı.kolay gelsin
Yıllanmış Üye
16,587 mesaj
ifterikaspesky sorun çıkarmadı umarım.vistaya kuramamıştım.sonra w7 kuramadım.yalnız 7 sürümüydü şimdi aynı keyle 8e yükseltim.buara birde sorum olacak acaba vista sahiplerine dedikodular gibi bir kıyak yaparlarmı.kolayKaspersky ile bugüne kadar hiç sorun yaşamadım. Sorun aynı anahtarla bir üst sürümü aktifleştirmeye çalışmanızdan kaynaklanmıştır. Vista kullanıcılarına Windows 7'ye terfi imkanı sunacaklar ama hangi şartlarda olduğunu henüz bilmiyoruz.Son Düzenleme: Süleyman. ~ 01 Mayıs 2009 18:59
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 1
1,881 mesaj
Selçuk İslamoğluYaptığım ilk iş Beta balığını değiştirmek :sazan daha çok yakışır hocam dimibenim gibi
5 mayısta download linklerini bekliycem siteden.
Yıllanmış Üye
16,587 mesaj
Selçuk İslamoğluProgramming today is a race between software engineers striving to build bigger and better idiot-proof programs, and the Universe trying to produce bigger and better idiots. So far, the Universe is winning.Selçuk bey, imza da süpermiş hani :)
- RickSon Düzenleme: Süleyman. ~ 01 Mayıs 2009 19:05
Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
1 mesaj
eltahirŞimdilik harika gözüküyor. Pencere ön izlemeleri, hız fevkalade. Türkçe dil paketi sorunsuz. Yama filan değil. Sürücüleri anında yükledi ben ona şaşırdım.dostum Türkçe sürümü nerden indirdin?Benim indirdiğim ingilizce ??
aslında henüz kurmadım çünkü iş yerindeyim eve gidince yedek bilgisayarıma kurup denemeyi düşünüyorum...bu aşamada dili çok önemli değil ama hazır ortamı oluşmuşken benim sormak istediğim birşey var... ocak 2010 yılna kadar bu sürümü kullanabileceğimiz yazıyor...peki kullanım süresi bitmeye yakın bir uyarı falan mı verecek işletim sistemi yoksa XP'de olduğu gibi 30 gün aktivasyon süresi dolduğunda güzel bir uyarı ekranıyla mı karşılaşacağız merak ettim...
OP Yıllanmış Üye
887 mesaj
Mart ayından başlayarak her 2 saatte bir pc yi kapatacak.
Banlandı
325 mesaj
O zamana kadar mutlaka bir çözüm bulunur korkmayın :)
- 1
- 2