Windows 7 RC kullanıma hazır: İndirin!
- 1
- 2
Ya Windows 7 rc ile rc1 aynı dimi?
Ben burdan indirdim ama sonra rc1 falan çıkmasın.Yani eskisiyle kalmayalım :S
İndirdiğim dosyanın adı;
7100.0.090421-1700_x86fre_client_en-us_retail_ultimate-grc1culfrer_en_dvd.iso
Birde bunu Ubuntu 9.04'daki gibi wubi gibi bir programla direk sanal bir sürücüye kurabiliyor muyuz yoksa normal bir işletim sistemi yükler gibi mi yüklicez?Oluyorsa vmware, virtualpc vb. programlar var.Hangisini önerirsiniz?
Ve son olarak; Şuan laptopumda orjinal vista ve wubi ile sanal bir diske kurulmuş Ubuntu var.Bunuda yüklesem 3ü birden olur mu?
Selçuk İslamoğluTürkçe dosyası tam olarak hazır değil. Piyasada Türkçe paketi diye dolaşan "şey" ise oldukça eski bir sürüm ve bir çok hataları mevcut.Evet katılıyorum.
Ayıca bu habere hem sevindim hem üzülsüm.Sevinmemin nedeni yaklaşık 3-4 gün önce win7 yi torrent ten indirip de kurmam da.Yeni bir formata ihtiyacım olmadı.Üzen yanı ise TR desteği bekliyordum.TR desteği ile format atacaktım çıkmadı!!!
ya biri 32 bit rapid versen 512 mb çok zor iniyor ya
Tavsiye ederim. Mevcut Türkçe dil paketi eksik. Ama eksiklikler göz önünde değil. Görmezsiniz bile yani tercüme edilmeyen kısımları. Ayrıca oldukça stabil ve hızlı. Bence test edin. 4-5 gündür kullanıyorum ve çok beğendiğimi söylemeliyim. Vista kullanmadım neredeyse bu sürede.
dostum peki nerden bulabliriz bu paketi??? ben kurdum win 7 yardımcı olursan sevinirim :)
windows 7 yükledim türkce patchini de yükledim.yaklaşık 3 saattir kullanıyorum ve ilk defa hayran kaldım microsoftun yaptığı bi işe.şimdi tek sıkıntım messengeri sistem tepsisine atamamak onu da çözersem ne xp ne vista.WİNDOWS 7 HARİKA!!...
bu türkçe paketini nerden bulabilirim yardımcı olursanız sevinirim :)
eltahir arkadaşım teşekkür ederim.bulmuştum zaten o konuyu ama yine de saol :) nedim 20 arkadaşım sana link burdan indirebilirsin : http://rapidshare.com/files/227566813/windows7trfor71000.cab
indirdikten sonra windows logosu + R tuşuyla çalıştırı açıyosun buraya ipksetup.exe yazıyosun sana dil paketini nereden yükleyeceğini soruyo.tam olarak ne yapıldığını hatırlamıyorum sorma o yüzden ama biraz ingilizcen varsa halledersin zaten;)
rica ederim umarım işini görmüştür.Emrah33 sen indirme o zaman arkadaşım o eski rezil vista ve xp ile devam et :D
carpediem_10o zaman arkadaşım o eski rezil vista ve xp ile devam et :Windows 7'nin kod adı Vista R2 bu arada. Daha iyi anlatmak gerekirse, Windows 98 SE gibi düşün. Windows Vista Second Edition = Windows 7. İnsanların ne kullandıklarını bilmesi lazım :)Windows Server 2008 R2 -> Windows Server 7 olarak, Windows 7 ile birlikte çıkacak.
Ya Windows 7 rc ile rc1 aynı dimi?
Ben burdan indirdim ama sonra rc1 falan çıkmasın.Yani eskisiyle kalmayalım :S
İndirdiğim dosyanın adı;
7100.0.090421-1700_x86fre_client_en-us_retail_ultimate-grc1culfrer_en_dvd.iso
Birde bunu Ubuntu 9.04'daki gibi wubi gibi bir programla direk sanal bir sürücüye kurabiliyor muyuz yoksa normal bir işletim sistemi yükler gibi mi yüklicez?Oluyorsa vmware, virtualpc vb. programlar var.Hangisini önerirsiniz?
Ve son olarak; Şuan laptopumda orjinal vista ve wubi ile sanal bir diske kurulmuş Ubuntu var.Bunuda yüklesem 3ü birden olur mu?
10 puan değerinde soru. Geçen günlerin popüler konularından biriydi; Vista SP2. Bakalım herkes Windows 7 kurmuşken, SP2'nin çıkışını takip edebilen olacak mı? :)
Win7 rc yi kurdum.Türkçede yaptım.Gerekli programlarıda kurdum(Antivirüs vs vs)
Şuan eksiksiz, süper bir işletim sistemi gibi :)
arkadaşlar türkçe paketini indirdim bi türlü kuramıyorum :(
nedim20arkadaşlar türkçe paketini indirdim bi türlü kuramıyorum :(resimlerle annattım arkadaşım iyi bak
nasıl kuramadın ya??
windows tuşu+r yapıyosun burdan çalıştır ekranı gelicek.buraya ipksetup.exe yaz sonra 2 seçenek çıkcak 2.yi seç browse den yamayı seç kullanım koşullarını kabul et arkana yaslan bekle kursun ;)
- 1
- 2