Evet readyboostu herkes biliyordur umarım bilmeyenler için tekrar hatırlatıyım kısaca bir nevi Pcnize flashdiskii ram olarak kullanıyorsunuz deneyen varsa ekran görüntüsünüz ve ya öncesi ve sonrası olarak görüntü büçümünde bellek görünümünü koyabilirmi
Windows 7 Ready Boost..
@Mustafa@PC ayrıntılı olarak anlatmıştı
teşşkür mustafa dostum fakat diğer arklerde ekran görüntülerini yüklerlerse sevinirim bakalım kimin belleği yüksek:D:D
Bu arada paylaşım güzel herkes bilgi alabilir oradan
Windows7 de bu özellik var demi emin misiniz ben vistada diye biliyodum benim pc win7 fakat readboost özelliğini görmüyo yani flashdiskimi kullanamıyorum lütfen ardımm
Yha benim özellik kapalıymış açtım 8gb flash vardı 2 gb readyboost a ayarladım sistem iyi oldu gerçektewn güzel be geliştirilmesi gerek biraz da..
akicomWindows7 de bu özellik var demi emin misiniz ben vistada diye biliyodum benim pc win7 fakat readboost özelliğini görmüyo yani flashdiskimi kullanamıyorum lütfen ardıewet war ben kuLLanıorum 8gbLık fLashımın 4gb ı nı readyboost için ayırdım,
etkisini fazLsıyLa qörüorum. tawsie ederm
8 GB lık Flash a vereceğim prayla gider 2 GB RAM alırım ReadyBoost tan 10 kat daha fazla hızlanır makinem.
RAM fiyatları bu kadar düşmüşken ReadyBoost bana göre pek de fazla önemli değil.
jacobs8 GB lık Flash a vereceğim prayla gider 2 GB RAM alırım ReadyBoost tan 10 kat daha fazla hızlanır makinem.2.5yıL oLdu aLaLı.
RAM fiyatları bu kadar düşmüşken ReadyBoost bana göre pek de fazla önemli değil.hususi readyboost için aLınma durumu yok.
jacobs8 GB lık Flash a vereceğim prayla gider 2 GB RAM alırım ReadyBoost tan 10 kat daha fazla hızlanır makinem.İşletim sistemi ya 32-bit ise ?
RAM fiyatları bu kadar düşmüşken ReadyBoost bana göre pek de fazla önemli değil.Diğer yandan ReadyBoost'un hızını tabiki Ram ile karşılaştırmak saçma olur.Ama artık Ram ekleyemeyecek durumlara gelindiğinde,özellikle ağır işlemlerde readyboost etkisini gösteriyor.
32bit işLetim sistemi kuLLanıorum ve 1gb çık rame sahibim.
sen hesap et etkisini =)
bende 2gp ram var ama readyboostu da kullanıyorum çünkü ekran kartı paylaşımlı :(
akicombende 2gp ram var ama readyboostu da kullanıyorum çünkü ekran kartı paylaşımlı :(aynen bende de öyle ekran kartı, ram , hdd alacağım ve 64Bit e nihayet geçeceğim x)
Ya bende hdd acam burda 1 terabayt hdd 180 ytl kipada markasıda bilindik ama ben unuttum yhaa :D:D:D
Ram arttırmıyor kim çıkartıyor ram arttırma muhabbetini ya.
2 GB ram var notebookta 2 gb toshiba readyboost destekli flashdisk var toplam Fiziksel ram 2 gb.
RB: windows ram sıkıntısı çektiğinde harddiskteki pagefile a yazılan bilgiyi alıyor flashdiske yazıyor erişimi kısa olduğu için. Ram arttırmaz unutun bunu.
PcMaKeRRam arttırmıyor kim çıkartıyor ram arttırma muhabbetini ya.Evet ne yazık ki böyle bir hataya düşülüyor. Kimi sabit sürücülerin(4800 veya 5400 RPM gibi) anlık iletişim süresinin , USB Flash disklerden düşük olması Ready Boost'u kullanılarak kısmi performans artışı sağlar.2 GB ram var notebookta 2 gb toshiba readyboost destekli flashdisk var toplam Fiziksel ram 2 gb.
RB: windows ram sıkıntısı çektiğinde harddiskteki pagefile a yazılan bilgiyi alıyor flashdiske yazıyor erişimi kısa olduğu için. Ram arttırmaz unutun bunu.
Bunu ram artırımı olarak tanımlamak yanlış olur.
Evet. Son zamanlarda sistemimde düzenlemeler yaptığım için kısmi hafıza kaybı yaşadım diyebilirim
Ready boost ile hafızamı artırabilir miyim