Windows 7 Recovery

cengizxakın
22-05-2011, 02:38   |  #1  
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
1 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: May 2011

Salamun aleyküm kardeşler.Pc de windows 7 hakkında sorunum var yardımcı olursanız sevinirim.
Efet sorunuma gelelim şimdi pc yi açdığımda karşıma aynen şu yazı çıkıyor ve bazı yüklemeler yapıyor'Windows 7 Recovery' diye bi başlık altında yüklemeler yapıyo sonrası ise masaüstünde hiçbir simge yok masaüstü simsiyah pc deki c ve d disklerine başlat yoluyla giriyorum c yi açıyom ama boş gözüküyo d de öyle ama c deki özelliklerden kapladığı alana bakıyom yarısı dolu içini açdığımda dosya fil4n yok ilerleyen zamanlarda pc bazı hatalar veriyo ve iptal yeniden yede devam  gibi sekmeler var devama tıklıyom pc kapanıyo ama internette bi müktet işimi görüyom sonra pcyi kapamak zorunda kalıyom yani kısa süreliğini pc de bişi yapıyom sonra recovery denen şey araya girip pc kamamamı istiyor ve bunun gibi şeyler işte anamadım giti dediğim gibi masa üstü simsiyah ve hiçbir simge yok diskler boş gösteri

mancukya
23-05-2011, 14:21   |  #2  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 4
2,844 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Haz 2008

windows 7 recovery baslangicta bir cd olusturmak ve sistem yedegini alirsan ise yariyor yoksa bir etkisi yok.
Hic acilmayan sistemde recovery cdsi ile baslatip sonrasinda daha önce aldigin backupu (Sistem yedigini) Dvd, hafiza karti, yada sabit diskden nereye alindiysa oradan göstererek yapilir.

testmans
23-05-2011, 21:21   |  #3  
Üye
Teşekkür Sayısı: 1
59 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Şub 2011

Sorun şu, bilgisayar recovery partition dan boot edip recovery yapmış fakat yarım kalmış sanırım. Tekrar recovery yapmayı deneyin. "f8" e windows açılmadan sürekli basın "bilgisayarı onarın" seçeneği gelmesi gerekli ordan gerekli yönlendirmeleri alabilirsiniz.. Bu arada bilgisayarınız marka mı yoksa normal mi?