Türkçe dil paketi tam uyumlu olmuyo.. ben ingilizce olarak kullandım. sizin nasıl olur da haberiniz yok anlamadım. 64 bit çıkalı 3 gün oldu. 32 bitte bugün düştü.. Eğer dil paketiyle beraber istiyorsanız garanti olsun diye. Yarını bekleyin hepinize Türkçe dil paketiyle atayım..Şu an gönderdiklerimle TÜrkçe paketler tam uyumlu deil. 7600 için Türkçe paket daha çıkmadı. 7264 ün Türkçe paketini enteggre ediyoruz.
Windows 7 Rtm 7600
Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.O zaman biraz daha beklemekte fayda var aceleye gerek yok.
Ben biraz aceleciyim. Dayanamadım 2sinide kurdum. Sana pcye bile deil.. 1 haftadır 5-6 kere format attım.. Dediğim gibi eğer türkçe istiyorsanız yarını bekleyin. En geç cuma gününü.
edit: şimdilik çıkıyorum arkadaşlar bi sorun olursa özel atarsınız. ben size dönerim.
ben biraz daha bekleme taraftarıyım çünkü ms'nin açıklamasında temmuzun 2. yarısında final rtm imzalancak diyodu bu final rtm olmayabilir ms'den de henüz bi açıklama gelmedi final rtm imzalandığına dair
32 bit olandan bende alayım
şimdiden teşekürler
senin veriğin linkler 16384 e mi ait yoksa 16385 mi
final zannettiğiniz finalse çoklu dil olması gerekir microsoft henüz rtm imzalamadı
size demedim osman bey bu arada
Beyler ne farkediyor tam olarak RC sürümünden açıklar mısnız?
1685 şimdi düştü arkadaşlar. 32 biti..
32/64 düşeli çok oldu zaten :D ama hala bi gelişme yok; yeni bi montaj var mı yok mu, imzalanıcak mı vs.. Nede olsa temmuz'un 2. yarısına girmiş bulunmaktayız :D
1685 32 bit ingilizce sürümü yeni düştü arkadaşım... Bilmediğiniz konular hakkında yorum yapmayın...
:) Sen yeni gördün diye yeni düştü anlamına gelmiyor, biraz araştır istersen.. Dediğin gibi bilmedik konuda yorum yapmamak gerek.
Arkadaşım senin gördüğün 1684 çince... 1685 ingilizce bugün düştü.. Bilmeden yorum yapma..
32/64 düşeli çok oldu zaten :D ama hala bi gelişme yok yeni bi montaj var mı yok mu, imzalancak mı vs.. Neden olsa temmuz'un 2. yarısına girmiş bulunmaktayız :Evet şimdilik bir gelişme yok sing off Final RTM henüz imzalanmadı, RTM sürümü hali hazırda elimde ancak nasıl olsa 1 hafta en geç 10 güne kadar Sing Off Final RTM çıkacak o yüzden beklemeye devam.
Yaklaşık 7 saat kadar önce bbs'de (çinli bir sitede) ingilizce 16385 x64 sürümü yayınlandı. 16385 Çince versiyon ise Türkiye saatiyle sabah saat 5 gibi sitedeydi. Daha hala bilmeden yorum yapma yazıyorsun, olan bitenden haberin yok. Lütfen biraz araştırmacı olalım!
Yaklaşık 7 saat kadar önce bbs'de (çinli bir sitede) ingilizce 16385 x64 sürümü yayınlandı. 16385 Çince versiyon ise Türkiye saatiyle sabah saat 5 gibi sitedeydi. Daha hala bilmeden yorum yapma yazıyorsun, olan bitenden haberin yok. Lütfen biraz araştırmacı olalım!BBS, çinli site değil. BBS Bulletin yani forum demek :) Çinli sitenin adı PC Beta. Sızanlar final RTM olmayabilir.
BulletinBoardSystem :) dalgınlığıma gelmiş, sonra gördüm ama düzeltme gereği duymadım, illegal bir forumun reklamı olsun istemedim.
Arkadaşlar 32 bit %99 rtm win 7 isteyenler özel msjla ulaşsın. yarım saat içinde çıkacağım
paradox1453 zahmet olmassa bana 64 Bitini gönderirmsn..