Merhaba ben windows 7 7600rtm kullanıyorum bu surum internete ilk sızdığında indirmiştim.Tr dil paketide içine entegre edilmişti.Dil paketi rtm için olan yazıyordu.Fakat dilde bazı hatalar var.Örneğin yardım menusu ingilizce.birde
http://www.resimupload.com/ds211519272_Ekran_Alıntısı.html bu tarz hatalar var.Şimdi ben windows 7 gerçekten dil paketi entegre olmayan gerçek turkçe windows 7 çıktı mı onu merak ediyorum.Hani bir buyuk teknoloji mağazasına gidiyorsunuz ve bir vista alıyorsunuz da bu tr çıkıyorya işte bunun gibi...Benim elimde tüm surumlere ait lisanslar var.Starterı beğeniyorum ram falan az harcıyor..Starter surumunu kurmak istiyorum.Eğer varsa gerçek tr olan deneme surumunu nereden indirebilirim.Yardımcı olursanız çok memnun olurum.İlgi ve alakanız için şimdiden teşekkür ederim.
Windows 7 Rtm & Dil
http://www.resimupload.com/ds776599552_Ekran_Alıntı1sı.html Bu şekilde olması gerekmiyormu?Yani yazıların yarısı gözukuyor yarısı yok bu hata değilde nedir?birde benim asıl merak ettiğim tr paketi entegre olmayan gerçekten tr windows 7 çıktımı çıkmadımı?Bende serialleri var.birde bende orjinal windows vista home premium var.6ay oldu laptobu alalı.Sizce bu bilgisayara windows 7 kurmak akıllıca bir hareket olurmu?Yardım menusu mesela bendeki vistada tr ancak bunda ing.hiç bir şey anlamıyorum.
Resimde hata var. Hatta aynı hata bende de var.
Ben dil paketi entegre olmayan yada int dil paketi kurmadan turkçe kurulum yapacağım ve her yeri turkçe olan hiç bir yerinde hatası olmayan orjinal turkçe windows 7 surumu çıktımı çıkmadımı onu bilmek istiyorum.eğer çıktıysa nereden indirebilirimim.
Henüz türkçe windows 7 çıkmadı. Bir süre daha beklememiz gerekiyor..
Türkçe sürüm İngilizce sürümden ortalama kaç gün sonra piyasa çıkacak?
1 Ekim 2009 tarihinden itibaren Windows 7 Türkçe sürümü olacaktır ve MSDN/Technet kullanıcıları tarafından indirilebilir olacaktır; 22 Ekim 2009 tarihinde ürün lansmanı yapıldığında Türkçe sürüm hazır olacaktır.
yardım menusunu tr için çevrim içi destegini kapatın türkçe olur onun dışında ufak tefek hataları gormezden gelin:)
Evet.Bir çok şeye ordan bakıyorum biglisayarda sorun çıtkımı ordan yardım alıyorum.
Evet.Bir çok şeye ordan bakıyorum biglisayarda sorun çıtkımı ordan yardım alıyorum.
Bakın sizin yazımınız ve anlatımınızda bile hata var. Şüphesiz ki microsoft gibi bir yazılım devi bu hataları gözden geçirip,windows 7 sale's packet seriyi türkçe dili entegre edilmiş olarak piyasaya sürecektir.Bence bu aşamada bu kadar ayrıntıya takmayın derim ,yoksa biz ne türkçeleştirmeler ya da "türkçeleştirememe"ler yaşadık.He ben perfect meraklısıyım takalım, saplantım bu diyorsanızda; mustafanın dediği gibi:"Şuan için elde olan budur. RTM'yi yükleyip, dil paketi yüklemek ya da 22 Ekimde Türkçe Windows 7 satın almak...Özetle, kızlarımız bu kadar kirpikral ...Son Düzenleme: AkyüzCan ~ 09 Ağustos 2009 23:02
birde bende orjinal windows vista home premium var.6ay oldu laptobu alalı.Sizce bu bilgisayara windows 7 kurmak akıllıca bir hareket olurmu?bence hiç akıllıca bir hareket olmaz, özellikle özel markaların, özel parçalar ile ürettikleri laptop bilgisayarlarda yazılımları dahi kendi firmasından yüklüyorsun, bu yüzden yükleme derim.
bence hiç akıllıca bir hareket olmaz, özellikle özel markaların, özel parçalar ile ürettikleri laptop bilgisayarlarda yazılımları dahi kendi firmasından yüklüyorsun, bu yüzden yükleme derim.Niye? D:\> olarak bir partation aç Windows 7'yi kur ona sonra beğenmezsen, D:\>yi biçimlendir, sonra EasyBCD ile de "Önceki Windows Sürümü" yazısını kaldır. Bu kadar basit!