Evt ArkadaşLar aRanızda RTM Sürümünü KuLLanan Varsa Bi Zahmet Yazsın Ne gibi özeLLikLer eklenmiş Sistem Performans Aynımı OyunLarda nasıL bir etki gösterilmiş...... vs vs (:
Windows 7 RTM (FinaL Sürümünü) KuLLananlar ?
Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.Arkadaşım ben sürücü açısından baya farklılık gördüm.. RC de ati ekran kartımın sürücüsünü bir türlü kuramamıştım fakat rtm sürümünde hiç bir sorun çıkarmadı ... Ayrıca ram kullanımında düştüğünü söyleyebilirim...
tabi, 7100 RC'den ne farkı ocak 7600 sürümlü işletim sisteminin?!?
bi kere kafadan performansta %10-15 artış var, ayrıca hem işletim sisteminin uygulamaları hemde ekstradan yüklenenler daha performanslı ve kararlı. güvenlik ve kullanım özellikleri dahada iyileştirilmiş durumda. MS bunları liste halinde yayınlamasa bile sağda solda kullanan milyonlarca insan sitelerde paylaşıyor bilgileri zaten...
Arkadaşlar windows 7 RTM yi nerden bulabilirim ben hala bulamadım bana pm atabilirmisiniz acaba ?
7600 RTM 22 ekim de yayınlanacak sürüm mü oluyor?
relase candiate sürümlerine göre 7600 RTM sürümü daha stabil ve daha yüksek performans elde ediliyor...
bellek tüketimi ve windows 7 dosya kurulumu gözle görülür biçimde azalmış...
güncellenmiş driver veritabanı sayesinde daha geniş program tanıma sağlanıyor...
şu ana kadar RTM finali gayet iyi diyebilirim
Sadece technette değil toreent ve paylaşımdünyası sitesinde de var [hehhehe :D:D]
Bende de RC sürümünde, Anakartın bileşenlerinden Chipset ve Ethernet driver ını yükleyemiyordu, ayrıca xfire de Online COD 2 oynadığımda FPS çok tutarsız dı 125 ile 200 arası idi,
RTM de ise Anakartın tüm bileşenlerini kendisi yükledi, xfire dan Online COD 2 oynadığımda ise 250 FPS sabit, alıyorum ve sistem açılışı, kapanışı tepkime süresi çok hızlı.