Internet explorer neredeyse girdiğim her sitede göçüyor. Sizde böyle sorunlar yaşıyor musunuz. Eğer yaşıyorsanız, diyorum ki sistemde sorun var ama bir eklentiden falan da olabilir.
Windows 7 RTM IE8 Göçmeler Oluşuyor.
İmzamdakinde yaşıyorum. Dizüstünde sorun yok. Nedenini ben de bilmiyorum.
Ama küçük bir tüyo vereyim: "IE yanıt vermeyi kesti, Bildirim gönder, Programı kapat" uyarısı geldiği zaman IE'yi değil uyarıyı kapatın. Uzun süre sorun olmuyor. :)
Tahmin ediyorum IE anlık olarak yanıt vermeyi kestiğinde o uyarı çıkıyor ama daha uyarı çıkarken sorun giderilmiş oluyor sistemde.
Bu arada işletim sistemi Vista ve hem dizüstü hem de masaüstü tamamen güncel. Yani bunun Windows 7 ile ilgisi olduğunu sanmıyorum.
Ekleme: Daha evvel hata raporuna bakmaya üşenmiştim. Bugün bakayım dedim.
Sorun Norton'dan kaynaklanıyor bende. Bunu anlamış olduk. Ama dizüstünde bu hata yok nedense. Bakalım bir ara kurcalarım ayarları.
http://community.norton.com/nort ... ck&message.id=41543
http://www.fileinspect.com/fileinfo/cowpplg-dll/
Ekleme 2: Sürüm yükseltmesi sorunu çözüyormuş.
appcrash hatasının çözümü blogumda var bakabilrisiniz ayrıca bende hiç çökmedi
Benim anlamadığım Norton neden daha önceden yapmıyordu ?Bilmiyorum ki Mustafa. Dizüstünde de aynı "setup"tan kurulmuş Norton var. Onda yapmıyor. Güncellemelere dikkat etmedim ama zaten sürekli güncelliyor kendini. Bir ara şu "phishing filtre" ayarlarına filan göz atayım bakalım.
Güncellemelerden sonra filan mı yapmaya başladı ?Son Düzenleme: Süleyman. ~ 20 Ağustos 2009 15:20
arkadaşlarımız hatanın nerden kaynaklandığını sölemiş zaten...
eğer sorun halen devam ederse mozilla firefoks kullanaiblirsin ..
NOT: i.e bu hata 1-2 kere karşıma çıktı..mozilla da eklentiler çok olduğu için mozillayı daha çok kullanıyorum.. (facebookda izlediğin videoyu indirmek , youtube de izlediğin videoyu indirmek , ve güzel bir tema eklentisi)
Norton sistemimi mahvediyor, imdat. Kimse kullanmasın, berbat bir ürün. IE de çöküyor zaten, başka tarayıcı kullanın. İşte benim başıma gelenler; aman kulağınıza küpe olsun. Uzak durun.
Norton sistemimi mahvediyor, imdat. Kimse kullanmasın, berbat bir ürün. IE de çöküyor zaten, başka tarayıcı kullanın. İşte benim başıma gelenler; aman kulağınıza küpe olsun. Uzak durun.Ben Zaten baştan beri NOD32'ciyim :D
Dalga geçiyorum yahu Serdar, bazı kullanıcılardaki bu tavırla. :)
Der miyim hiç öyle şey, insaf yani.
Dalga geçiyorum yahu Serdar, bazı kullanıcılardaki bu tavırla. :)gırgırına yaptım canım abim.
Der miyim hiç öyle şey, insaf yani.
bu arada notebook klavyesinin tulunu zorla söktüm. takması daba basitmiş tam üzerine denk getiriyorsun hızlı bir parmak darbesi ve küçük bir çıt sesi tamamdır :D
ı basmıyordu :D
80 derece notebook yanacak :D
bataryayı sökecem korkuyorum patlıcak diye :D
Ben öyle kırmıştım "s" tuşunu. :D Serviste Allah'tan çıkma klavye çokmuş ve klavye değişmesi lazım demediler bana.
80 dereceden birşey olmaz yahu. Ama neden o kadar ısınıyor acaba?
ekran kartı harici olduğundan yüksek iq lu vestel mühendisleri işlemci fanı ile ikisini tutmuşlar saf bakır soğutucuyla birleştirmişler. windows vistadan sonra çok ısınmaya başladı sistem tema directx i kullandığı için ekran kartı durmadan çalışıyor. buda ısınmasına yol açıyor... dengesiz bir durum.
Allahtan saf bakır soğutucu var yoksa kökten gidecek sistem :D