windows 7 rtm tr dil dosyası çıktı
Yahu bırakın bu 'Özel'den işleri...
Khramn arkadaş bir güzellik yapmış. Kendisine teşekkür ederim. Eğer bir paylaşım illegal olması hasebiyle yasak ise, bunun özeli-geneli olmaz.
Yasak, her durum için geçerlidir.
Sigara yasağı mı bu ?
Açık hava da serbest; kapalı alan da 'yasssah hemşerim' muhabbeti...!
çok teşekkür ettim kardeşim. çok makbule geçti..
Yahu bırakın bu 'Özel'den işleri...Khramn arkadaş bir güzellik yapmış. Kendisine teşekkür ederim. Eğer bir paylaşım illegal olması hasebiyle yasak ise, bunun özeli-geneli olmaz.
Yasak, her durum için geçerlidir.
Sigara yasağı mı bu ?
Açık hava da serbest; kapalı alan da 'yasssah hemşerim' muhabbeti...!
senin forum anlayışın bu kadar işte ...neyse forum editler görüyor eğer yanlış bi durum varsa bu konuyu kapatsınlarSon Düzenleme: vatansever1934 ~ 26 Temmuz 2009 13:00
Yanlış anlaşılmasın ama ben bende şu var mesaj atıın göndereyim olayını uygunsuz olarak görüyorum. Ya adam gibi linki koyup paylaşırsın, illegal diyorsan haber gibi filan sitede türkçe paketle igili şöyle bir haber var der yayınlayan sitenin linkini yada adını paylaşırsın ama mesaj atın göndereyim demezsin. Bu sadece insanların egosunu tatmin etmekten başka birşey değil.
32 ve 64 bitlerinin türkçesini gönderir misin
banada atarmısın ozelden 32 bit ve 64 bit Turkce lınkını
kardeş bana7600 32 bit gönderebilirmisin
ayrıca activasyon degilde keyi de varmı acaba sende
Ben windows 7 7264 activator ile aktive ettim.Ama bazen orjinal ürün amblemi hemen gelmiyor.2 defa da tekrar 30 gün yazısı çıktı,tekrar active ettim.İstersen bi dene.
Arkadaşlar Aktivasyon için Windows 7 --------------------------- dolaşıyor kesin aktive ediyor mu acaba yoksa 6 ağustosu mu beklemek lazım
tşk...Arkadaşlar bu tür paylaşım yapanların ban'lanacağı söylenildi ve özellikle uyarı yapıldı, haber vermeksizin siteden uzaklaştırılackatır diye, haberiniz olsun
- [ Tüm kodu seç ] [ Yeni Pencerede Göster ]
Ben windows 7 ----------------- aktive ettim.Ama bazen orjinal ürün amblemi hemen gelmiyor.2 defa da tekrar 30 gün yazısı çıktı,tekrar active ettim.İstersen bi dene.
Son Düzenleme: Ahmet_79 ~ 26 Temmuz 2009 16:31
Uyardığın için sağol.
Arkadaşlar bu tür paylaşım yapanların ban'lanacağı söylenildi ve özellikle uyarı yapıldı, haber vermeksizin siteden uzaklaştırılackatır diye, haberiniz
Uyarı için sağol ama herhangi bir link site v.s.önrisinde bulunmak amacı ile değil sadece bilgi amaçlı yamıltım mesajımı uyarıdan sonra sildim.