Arkadaşlar Windows 7 RTM resmi olarak çıktı mı? Çıktıysa Türkçesi var mı?
Windows 7 RTM Türkçe Çıkacak Mı?
Microsoft'un açıklamasına göre RTM sürümü bu gün itibariyle kulanıcılara sunulanacaktı ama ertelendi sanırım... Türkce Güncelemeside olur büyük ihtimalle en olmadı RC nin Dil paketini RTMye kurarsın işi görür zaten oda tam Türkce deil..
O MSDN üyeleri için... Ertelenmedi çıkmıştır belki... Dün gece ekran görüntüleri vardı. Windows 7 Türkçe büyük ihtimal çıkmıştır çünkü 22 Ekim (tam bilmiyorum)ta TUR dil seçeneği de olacak...
Recep Bey , tahminen nezaman çıkar sizce? Bu arada sizin şuan kullandıgınız işletim sistemi win7 rtm mi acaba...?
Ekim'in 22 sinde türkçe dil paketi çıkacak ....
bu sefer Türkçe wave0'la geliyor, sonrakini beklememize gerek yok.
Bence sorun çıkar. RC ile RTM bir mi?RC dil paketine gerek yokmuş zaten Türkçe oalrak gelecekmiş ama eger böyle bi durum söz konusu olsaydı sorun çıkacagını zannetmiyorum... Üstelik RC nin TR dil paketi bile tam çeviri deil bir çok uyarı, hata mesajı halen ing ama RTM'ye bakıcak olurska tamamyle Türkçe olcaktır sanırım..
wawe0 da release to manufacturing RTM süürm içinde türkçe dil seçeneği görüyorum demekki gerçek rtm multi language olacak ve içinde türkçe de var çok iyi bir haber bu 4 değil 8 gözle bekliyoruz
performance iyileştirmesi bekleyelim mi? sorunum yok ama yine de görünüm den yana memnunum performance de iyileştirme bekliyorum her zaman kullanıcı olarak...
bir an önce çıksa da vista dan kurtulsak
RC dil paketine gerek yokmuş zaten Türkçe oalrak gelecekmiş ama eger böyle bi durum söz konusu olsaydı sorun çıkacagını zannetmiyorum... Üstelik RC nin TR dil paketi bile tam çeviri deil bir çok uyarı, hata mesajı halen ing ama RTM'ye bakıcak olurska tamamyle Türkçe olcaktır sanırım..Doğru. "Search Denetim Masası" diye bir Türkçe bildiğimi hatırlamıyorum. Yoksa biliyor muyum yav
Arkadaşlar merhaba. Dil paketiyle ilgili bir sorum olacak. Rtm nin orjinal dil paketi diye bu forum daki linkten Türkçe 32 bir olanını indirdim kurdum fakat tam olarak çevirmiyor. Nedendir? bileniniz var mı? Daha doğrusu "Yardım" kısmı ingilizce. Yoksa rtm nin değil mi?