biz benimseme yapmıyoruz ki bi kere söylediğiniz laf en baştan yanlış .Aynen size katılıyorum..evet oyun cd dvd müzik film vb ucuz o kadar para verilebilirde artık şu windows işletim sistemini orjınal korsanmış savunmasanız diyorum şu bi gerçekki bu Türkiyedeki ortalama bi aile maaşı bile alamaz. bide sözüm size değil ; Microsoft İngiltere ve ABD de 30$ a satışa koyacak öğrenciler için habere göre Microsoft Türkiye de böyle bi kampanya yapsın emin olalım kı işletim sitemi korsanlıgında gözle görülür oranda azalış olur.
Windows 7 - Sadece 30 $ ! Peki Ama Kimlere ?
- 1
- 2
Herşeyden önce tartışmalara bakılırsa ki söz Microsft İşletim sistemleri. Ben bundan sanırım 1 ay önce internetten Microsoft'un kendi sitesinden Windows 7 indirdim. İndirdiğim sürüm İngilizceydi. Cd key'ine kadar Microsoft temin etti. Yükledikten sonra son 3 gün diye uyarı verdi aktivasyon için. Fakat ? Ben aktive ettim. Şu an orjinal. Tek kuruş ödemeden. Crack yapmadım. Hiç ekstra program kullanmadım. Bu sizce ne olabilir ? :=) Yapmayın arkadaşlar, ben Windows 7 yi satın almadan nasıl kullanabiliyorum ? Şu an son update leri yükledim, Türkçe olarak değişti ve herşey türkçe. Yoksa ben eksik versiyon mu kullanıyorum ? Orjinal boyutu bu meretin 2.36 GB değil mi ? Hmm. Valla kimler para veriyorsa Windows 7 ye ben burdan şaşkınlıkla izliyorum. Şu an için kullandığım sürüm orjinal ve aktivasyon sorunu yok. Ne de olsa heralde sadece bana yapıldı bu kıyak :=) Yoksa sadece bana mı ? Saygılarla...
Herşeyden önce tartışmalara bakılırsa ki söz Microsft İşletim sistemleri. Ben bundan sanırım 1 ay önce internetten Microsoft'un kendi sitesinden Windows 7 indirdim. İndirdiğim sürüm İngilizceydi. Cd key'ine kadar Microsoft temin etti. Yükledikten sonra son 3 gün diye uyarı verdi aktivasyon için. Fakat ? Ben aktive ettim. Şu an orjinal. Tek kuruş ödemeden. Crack yapmadım. Hiç ekstra program kullanmadım. Bu sizce ne olabilir ? :=) Yapmayın arkadaşlar, ben Windows 7 yi satın almadan nasıl kullanabiliyorum ? Şu an son update leri yükledim, Türkçe olarak değişti ve herşey türkçe. Yoksa ben eksik versiyon mu kullanıyorum ? Orjinal boyutu bu meretin 2.36 GB değil mi ? Hmm. Valla kimler para veriyorsa Windows 7 ye ben burdan şaşkınlıkla izliyorum. Şu an için kullandığım sürüm orjinal ve aktivasyon sorunu yok. Ne de olsa heralde sadece bana yapıldı bu kıyak :=) Yoksa sadece bana mı ? Saygılarla...Deneyeceğim. :D
Herşeyden önce tartışmalara bakılırsa ki söz Microsft İşletim sistemleri. Ben bundan sanırım 1 ay önce internetten Microsoft'un kendi sitesinden Windows 7 indirdim. İndirdiğim sürüm İngilizceydi. Cd key'ine kadar Microsoft temin etti. Yükledikten sonra son 3 gün diye uyarı verdi aktivasyon için. Fakat ? Ben aktive ettim. Şu an orjinal. Tek kuruş ödemeden. Crack yapmadım. Hiç ekstra program kullanmadım. Bu sizce ne olabilir ? :=) Yapmayın arkadaşlar, ben Windows 7 yi satın almadan nasıl kullanabiliyorum ? Şu an son update leri yükledim, Türkçe olarak değişti ve herşey türkçe. Yoksa ben eksik versiyon mu kullanıyorum ? Orjinal boyutu bu meretin 2.36 GB değil mi ? Hmm. Valla kimler para veriyorsa Windows 7 ye ben burdan şaşkınlıkla izliyorum. Şu an için kullandığım sürüm orjinal ve aktivasyon sorunu yok. Ne de olsa heralde sadece bana yapıldı bu kıyak :=) Yoksa sadece bana mı ? Saygılarla...
sizinki süreLi kuLLanım oLabilir bunun için çalıştır = winver yazıp bakmalısınız.. deneme sürümü gibi şeyler yazabilir yazmıyosa güLe güLe kullanın derim :)))
innocent.46;
Evulation Copy. Build 7100 Yazıyor masa üstümde. Orjinal olduğunu da bilirsiniz ki Masaüstündeki bilgisayarım simgesine sağ tıklayıp özellikler e sol tıkladığınızda altta sağda orjinallik ibaresi mevcut oluyor. :=) Bende de öyle. Yani korsan değil. %100 orjinal.
d3niz; Bilmiyorum sana bu kıyağı geçer mi microsoft :=) Ama bana geçtiği bir gerçek :=)
Saygılarla...
Hadi onu da geçtim :=) Sınırlı olsa bile çözümü mevcut. Neyse :=)
@THE_CROW
7100 RC sürümdür. Yani nihayi sürüm adayı. Full sürüm değildir ve siz onu ancak Mart 2010'a kadar kullanabilirsiniz(Aslında Haziran 2010 fakat Mart 2010'dan sonra sistem 2 saatte bir kapanacaktır.)
RC sürüm MS tarafından 5 Mayıstan itibaren inidirilmeye sunulmuştur. Bir süre önce zaten indirme durduruldu ama hala aktivasyon key'i veriyor... :)
Ya boşverin Rc mece
Lise 1im 50 lria olurmu Windows 7 ?
olmazzzz hele Türkiyede kesinlikle olmaz
Ya boşverin Rc meceLise 1im 50 lria olurmu Windows 7 ?
Bedava olması için hemfikiriz de :=) Yani ne o öyle sadece Liseli gençler mi kullansın Windows 7'yi ? :=) Genel anlamda bir çözüm için bence fikir yürütmeliyiz. Liseli, ilköğretimli, Şirket sahibi, Direktörler ve Ceo lara da bu uygulama eşit olmalı. Yoksa kim ister ki ayrımcı bir fiyatlandırma ? :=) Heleki Türkiye'de bunun olması çok zor. Ne de olsa üretim yerine kazık atıp akıllandırmak yöntemini kullanan bir topluluk isek.
biz müslümanız die mi pahalı acaba bizde para çok mu die düşünüyolar bunlar :=)
İngilteredeki üniversite öğrenciler 30 Pound , ve yine ABD li öğrenciler ve çeşitli üniversitelerdeki öğrenciler, hem 30 Pound'a hemde 30 dolara sahip olabilecekler.
Diğer ülkelerde bu kampanyanın olmayacağı hakkında resmi açıklama yok. Aksine hafta başında bu konu hakkında bir açıklama yapılması da bekleniyor,beklentiler ilgili ülkelerde de başlatılıyor olmasıdır. Bu kampanya , yeni işletim sistemini kullanmaya pek ilgi duymayan üniversite öğrencilerini windows 7 ile tanıştırmaktır. Gerekli resmi bilgi duyurulduğunda , topic'te bilgilendirme yapılmaya çalışılacaktır.
Kolay gelsin
Bugün Electro Word'e gittim.alma kardeşim Zorla Microsoft boğazına yapışmıyor alacaksın diye. Niye laf ediyorsun. Git Linux kullan sanki.
Windows XP Home Edition OEM; 159 Lira.Al buyur şimdi. Korsan kullanma da ne yapma. Zor zor para biriktiripalıyoruz. Ben de korsana karşıyım ama yapılan yanlış. Nese 210 Lirabiriktirdim Windows 7 Home Premium alacax artık.Kullanacaksan parasınıda öde. Biz keriz miyiz para verirken veriyoruz...
ellere vır da bize yok mi? sonra da korsandan yakınır bu ayrım gayrım yapanlar
türkiyede de benzeri bir uygulama var hatta bedava. MSDN academic alliance programı sayesinde üniversitelerin bilgisayar mühendisliği öğrencilerine 100'e yakın ms ürünü bedava olarak veriliyor. (üniversiteler bu programa üye ise). Son 6 yıldır(okulu bitileri 2 sene oldu ama aynı uygulama devam ediyor) kullandığım bütün windows ürünleri lisanslı. Hatta 1.5 ay önce windows 7 tam sürümünü bizlere indirmeye sundular.(oem lar için olan sürüm - rtm sürümü)
30 dolar fırsatı olura kardeşim üzerinden alırım ama ondan 1 kuruş bile fazla vermem.elimdeki orjinal vistayı kullanırım daha iyi...
sürekli microsoftu bu konu hakkında mail yağmuruna tutarsanız ingiliz ve american öğrencileri üzerine olan rahmetten sizde feyizlenebilirsiniz.
Microsoft gibi dünya devi bir firma ve bill gates gibi trilyoner bir adam ve yine onların dünya devi ülkeleri Amerika,para onlarda teknoloji onlarda biz ve bizim gibi birçok ülkeyi hasır altından ya da açık açık sömürüyorlar ülkemde insanlar 600-700 tl maaşla çalışıyor onlar bir işletim sistemini bizim gibi fakir bir ükeye 200 tl ye satarken bizden kat be kat zengin ülkelere aynı yazılımı 30 dolara satıyorlar şimdi soruyorum orjinal yazılım alın diye konuşanlara acaba bu vijdansız herifler ingiltere,amerika gibi ülkelere bize sattıkları 200 tllik malı 30 dolara satacakları yerde o ülkelere 150 dolara satsa ( ki bu para orada yaşayanlara bize koyduğu kadar koymaz malum ) da bizim gibi fakir ülkelerin evlatlarıda windows gibi bir yazılımı kullanabilse diye asıl bize 30 tlye satsa daha doğru olmazmı elinize vijdanınıza koyun elin para babası ülke ve şirketlerinin avukatlığını yapmayın ayrıca işyerinde kullanmayacağı halde ( çünkü işyerleri bu konularda kontrol ediliyor ) orjinal windows satın alan adam belki kötü bir şey yapmamıştır ama bana göre iyi bir şey de yapmamıştır.
Tezgah lar damping yapar 5tl ye indirirler.
- 1
- 2