@HugOBoss___
1. Biz şuan Windows 7 hakkında konuşuyoruz :)
2.Ben Crysis'i Vista'da 1 GB ile medium seviyede performans sıkıntısı çekmeden oynamıştım :)
Vista ve özellikle Windows 7 belleği daha performanslı kullanıyor.(XP'ye göre belleği kullanma, organize etme şekilleri çok farklı.)
7 sene önceki bir işletim sisteminin sistem gereksinimleri ile Windows 7'yi kıyaslamak bile zaten Windows 7'nin aslında ne kadar performanslı bir işletim sistemi olduğunu gösteriyor. 7 sene önce sıfır makineler 256 MB ram ve üstünde XP ile geliyordu bugün Windows 7'yi 512 mb ramli makinelerde sıkıntı çekmeden kullanan kullanıcılar var. :)
Artık XP kullanıcılarının XP'yi bırakma zamanlarının geldide geçiyor durumunu görmesi gerekiyor... Bende XP kullandım, herkes gibi zamanına göre iyi işletim sistemi idi. Sonra Vista'ya geçtim(Vista'ya geçmeden önce az çok Vista hakkında okumuşluğum araştırmışlığım vardı performanslı olarak tahmin ediyordum ama sağda solda kötülemeleri de okuyordum, bu yüzden performaslı diye tahmin etmemin yanında kafamda şüphede oluyordu acaba yavaş mı diye ama hiçte öyle değildi, gayet performanslıydı.) Hatta bazen kendime XP'ci diyordum espiri olsun diye(Teknoloji konusunda çoğunlukla birşeyci olmadım çünkü. Şuanda birşeyci değilim sadece beğendiğimi söyler ve hakkını veririm Windows 7'nin...) Sonra Windows RC 7100 ile Vista'yı beraber kullanmaya başladım ardında Windows 7 RTM'yi tek başına kullanmaya başladım, şuanda kullanıyorum. Windows 8 çıkınca onuda deneyeceğim... Yani gördüm, test ettim, beğendim, kullanıyorum mantığı...
(Alıntı yapadım çünkü senin alıntı yaptığın yazı, yazı tipini bozuyor yazdıklarımın ;) )