ARKDAŞLAR gerçekten kafayı yicem günlerdin bu sorunla uğraşıyorum ama sorununu bulamadım win7den çok memnunum ama anlamıyorum çözemedimde
ses kartım realtek win7'yi kurdum ses çıkmıyor muhetemeleen ses kartı driveri yüklemiyor kendim manuel olarak indirdim netten ve kurdum ses çalışmaya başladı yalnız pc yi kapatıp tekrar açtığımda ekrana hata mesajı geliyor ' mesaj tam olara ses kartı konfirürasyonu iptal edildi ses kartını tekrar yükleyin diye hata mesajı veriyor ' tekrar yüklesemde bi anlamı yok hata aynen devam ediyor bilgisi olanlar lütfen yardımcı olabilirmi şimdiden herkeze teşekkür ederim.
aynı sorunun benzeride bende var ses kartım realtek win7'yi kurdum ses çıkmıyor muhetemeleen ses kartı driveri yüklemiyor kendim manuel olarak indirdim netten ve kurdum ses çalışmaya başladı yalnız pc yi kapatıp tekrar açtığımda ekrana hata mesajı geliyor ' mesaj tam olara ses kartı konfirürasyonu iptal edildi ses kartını tekrar yükleyin diye hata mesajı veriyor ' tekrar yüklesemde bi anlamı yok hata aynen devam ediyor bilgisi olanlar lütfen yardımcı olabilirmi şimdiden herkeze teşekkür ederim.
windows 7 ses kartı hatası
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
9 mesaj
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 1
1,757 mesaj
Bilgisayarın notebook mu yoksa masaüstümü
Notebooksa marka modeli
Masaüstüyse Anakartının marka modeli
Harici ses kartı taktıysan bunun marka modelini söylermisin.
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
9 mesaj
kardeşim pc masaüstü ben sana bütün özellikleri sayayım ;
Intel Pentium (R) D CPU 2.800 GHz
2.80 Ghz 1,00GB RAM
Anakart : P5VD2-MX
harici ses kartı takmadım kardeşim yardımlarını bekliyorum