Henüz format attım ve daha önce hiç olmayan birşey başıma geldi, ekstra'dan sistem ayrıldı diski ortaya çıktı; bunu nasıl yok edebilirim?
Windows 7 Sistem Ayrıldı Diski ?
Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.yeryüzünde bu durumla tek karşılan insan olmaktan gurur duyuyorum...
yeryüzünde bu durumla tek karşılan insan olmaktan gurur duyuyorum...yok bu olan bir şey de neden olduğunu ben de tam bilmiyorum
ama genelde linux la dual boot kurulumlardan sonra çıkıyor bu bide kurulum esnasında disk biçimlendirirsen
silcen baktın problem yok devam edecen
olmadı yeniden kuracan
yada beklicen belki başına gelip çözen olmuştur
Bir tane forumda şunlar yazıyor;
SORU:windows 7 kurduktan sonra .işletim sisteminin ayırdığı 100 mb lık yer c ve d nin olduğu yerde (bilgisayarımın içinde) sistem ayrıldı (Z:) şeklinde görülüyor.gizlemek için ne yapmam lazım ve neden geldi bir fikri olan varmı?
CEVAP:İşletim sistemini orjinalleştirmek için herhangi bir programcık kullandıysanız ondandır.
Arkadaşım orayı silmene gerek yok..çünki sistem kurtarma çökme vs gibi programların hatta açılış önyükleme yedeklerinin hatta dosya (NTFS) yedeklerinin tutulduğu yerdir orası silmene gerek yok..
Ama illlede 100 mb lik alan olmasın diyorsan bilgisayarının HDD sini XP ile biçimlendir ve biçimlendirme bittikten sonra reset tuşuna bas ve win7 DVD sini tak öyle yükleme yap.100 mb lik dosyayı artık görmessin
O bölümü illaki görmek istemiyorum diyorsan Bilgsayarıma sağ tıkla ve yönet de. Daha sonra disk yönetimine gir ve o sürücünün harf yada yolunu değiştire bas. Ordaki harffi kaldır. Bu kadar.