benimde 4,9
amd athlon x2 4200
anakart msı k9 f
ekran kartı 8600 gt
ram gb
windows 7 sisteminize kaç puan verdi?
acer notebeok
intel anakart onbord
cpu intel coreduo 2 ghz
3gb ram
puan 2.5 bazen 2.6 çıkıyor heralde bu pc ye bu puan windows 7048 kurulu
:) bana da 3.9 verdi . vallahi ilk bakışta windows 7yi sistemimin çalıştıracagını aklımdan bile geçirmedim. oldukça süpriz oldu bu , 2005 senesinin makinası amd.3000cpu 9600 serisinden ati kartı ie çalıştı. tabi sadece çalışıyor, oyun oynayabileceğimi veya ağır işlemler yapabileceğimi hiç sanmıyorum. ee tabi dandik bir sisteme windows 7 kurup da sonra bıdı bıdı kötüleyen bilinçsiz kullanıcı da olmamak lazım altını çizerim.
valla bende sistemim için iyi diyodum ama xpden öteye geçemiceğimi anladım 4,7 gibi rezil bi puan verdi amd phenom X3 cpu, 4gb 800mhz ram, 512mb 128bit ekran kartı
microsoft oem üreticilere çalışıyo resmen durum böyle olunca benim gibi gariban kullanıcılar vistaya yada win7ye geçmez tabi win7ye lafım yok hızlı çalışıyo ama gerekli sistemi verirsen hızlı
şimdi biri çıkar süper sistemin var hala laf yapıyon diye ama 3 çekirdek işlemci sizi yanıltmasın 2.1ghz olduğu için çift çekirdekten farkı yok ekran kartı zaten vasat xpde bile çok grafik isteyen oyunları oynıyamıyorum raminde 4gb olduğuna bakmayın işletim sisteminde ramin fazla olması önemli ancak oyunlarda inanın ram hiç bi işe yaramıyo önemli olan cpu ve gpu hata bizzat arkimin pcde denedik 2gb ram isteyen crysis 1gb 256bit ekran kartı 4çekirdek q9550 cpu normalde 4gb rami vardı biz 4ü çıkarıp 512mb taktık oyunda en ufak bi kasma olmadı
arkdaşlar bende 3.6 en alt puanım
pc özellikleri şu:4gb ram,1gb+256mb paylaşımlı ekran kartı,2çekirdek
bu pc de en alt puanım az değilmi
not:camera ve yazıcı ile sorunlarım var
Vista W7'nin Ayakkabısına Kurban Olsun ;)
Aynı sistem hiç değişiklik olmadan.
Bütün donanım aynı.
Windows 7 64
Vista Ultimate 64 TR
Sizce fark neden?
Bu da sistem
seffSizce fark neden?dostum bende de tam tersi vistada sistemim taban puan 5.0 alırken Win7de taban puan 4.7 alıyo
seffAynı sistem hiç değişiklik olmadan.çünkü vista da en cok dereceleme 5.9 oluyor en süperi bile 5.9 gösterir windows 7 de sınır dereceleme 7.9
Bütün donanım aynı.
Windows 7 64
Vista Ultimate 64 TRSizce fark neden?
Yani sistemle ilgili bir sıkıntı yok.
Peki windows 7 son hali ile puanlar biraz daha yükselebilir o zaman
yok canım ne sıkıntısı olucak taş gibi maşallah :)
ya arkadaşlar ben size bakıyorum hepinizin puanı yüksek..sizin sistemlerinize bakıyorum benim pc den düşük sistem var..bi türlü anlamadım..
vista ve win7 karşılaşması yapmışsınız..bende ikisin de de aynı puan 3.6..çok az size göre
acaba sizin yapıp benim yapmadığım ne var :D
pc de kasma,takılma yok,oyun sorunum yok..şu anda vista kullanıyorum..hiç bir şikayetim yok..win7 de donanım sorunum vardı..ama bu vista da hiç bir sorunum yok ...yine de 3.6 puanım..
puanımı yükseltmem için ne yapmam gerekiyor ?
siz puanınızı yükseltmek için ne yapıyor sunuz ?
yardımlarınızı bekliyorum
osman_2626ya arkadaşlar ben size bakıyorum hepinizin puanı yüksek..sizin sistemlerinize bakıyorum benim pc den düşük sistem var..bi türlü anlamadım..sistemin için gerekli güncellemeleri(ekran kartı,vista,bios,gibi)yani son sürüm sürücülerini sistemini yüklersen puanında yükselme olabilir
vista ve win7 karşılaşması yapmışsınız..bende ikisin de de aynı puan 3.6..çok az size göreacaba sizin yapıp benim yapmadığım ne var :D
pc de kasma,takılma yok,oyun sorunum yok..şu anda vista kullanıyorum..hiç bir şikayetim yok..win7 de donanım sorunum vardı..ama bu vista da hiç bir sorunum yok ...yine de 3.6 puanım..
puanımı yükseltmem için ne yapmam gerekiyor ?
siz puanınızı yükseltmek için ne yapıyor sunuz ?yardımlarınızı
Susamgit başka yerde saçyoo gayet dogru söylüyor
e6400
hd4870
ballistix ram 4 gb
ocz vertex ssd
kardeş yardımın için sağol da
güncelleştirmeye çalıştım donanım ve sürücülerimi ama olmadı..
zaten en güncel sürücüleri kullanıyorsunuz diyıor.
puanım yine de aynı
bios güncellemesini yapmadım..daha doğrusu yapmayı bilmiyorum
windows 7 RC x86
windows vista x86 aynı sistem 4.9 du :)
işlemci : 5,0
Ram : 5,6
Grafikler : 6,3
Oyun grafikleri : 6,3
Birincil sabit disk : 5,9