Windows 7 size göremi ? İşte Microsoft cevaplıyor

Turkish Developer
09-05-2009, 21:41   |  #1  
Turkish Developer avatarı
OP Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
671 mesaj

Dünya genelinde çeşitli ülkelerden bir çok kullanıcı, Sistemlerini/donanım özelliklerini ve uyumluluğuna dikkat etmeden, Windows'un yeni işletim sistemi olan Windows 7 RC öyle yada böyle kurmuş, ve halen daha günde onbinlerce kişi kurmaya devam etmektedir.

Donanım konularında uzman bilgiye sahip olan kullanıcıları pek ilgilendirmesede bu konu, Aslında tam aksi Windows 7 için,Donanım sistemiyle ilgili akıllarında  soru işaretleri kalan ve kurup kurmamakt kararsız olan  kullanıcılar için, Firma bir yardımcı rehber gönderiyor size...

Nasılmı ?
Yazılımcı firma Microsoft Bahsini ettiğimiz ve Windows 7 merak eden kullanıcıların, Sistem donanımlarının yeni işletim sistemine yeterli olup olmadığı, çalışma esnasında sorun yaşatıp yaşatmayacağı konusundaki şüpheleri ortadan kaldırmak için bir yazılım geliştirmiştir.

Windows 7 Upgrade Advisor Adındaki bu yazılım, Kurulu sisteminiz ve donanımınız üzerinden ,Genel bir Anestezi (analiz) gerçekleştirerek,Var olan sisteminizin Windows 7 işletim sistemine uyum sağlayıp sağlamayacağı, veya kurulumdan sonra sorun yaşatıp yaşatmayacağı konusunda bilgi vermektedir.

Microsoft un yayımlamış olduğu bu yazılımı indirmek için ;
Burayı İlgili yazılımın resmi sitesindeki sayfasına ulaşmak için'de Burayı Ziyaret edebilirsiniz...

Turkish Developer

_Neo_
09-05-2009, 22:17   |  #2  
_Neo_ avatarı
Yıllanmış Üye
806 mesaj

Bilgi için Teşekkürler.
Kısa ve  anlaşılır olarak  yazdığınız tüm konular için ayrıca  teşekkür ederim.

İyi Akşamlar.

Son Düzenleme: _Neo_ ~ 09 Mayıs 2009 22:17
Turkish Developer
09-05-2009, 22:21   |  #3  
Turkish Developer avatarı
OP Yıllanmış Üye
671 mesaj
_Neo_
Bilgi için Teşekkürler.
Kısa ve  anlaşılır olarak  yazdığınız tüm konular için ayrıca  teşekkür ederim.

İyi Akşamlar.

İlgili hassasiyetiniz için ben teşekkür ederim...

İyi akşamlar.