Selam herkese. Chip onlinea oncelikle defalarca teşekkür etmek istiyorum. Bir çok konuda,bir çok sorunda beni cevapsız bırakmadınız. Her yardım ettiniz.Şimdide aynı ilgi ve alakayı göstereceğinize yurekten inanıyorum.
1) Media player 12 beni deli ediyor. Surekli yeniden kurulum gerektiriyor.Bilgisayarı her açtığımda bana hangi ayarları istediğimi soruyor,genel özel diye normalde benim bildiğim bu ayarları bir kere seçer bırakırsın.
2)Media playerde ön izleme bozuk surekli olarak gorutnu sola doğru kayıyor.
http://www.resimupload.com/ds675770807_Adsız.html
[URL=www.resimupload.com/ds675770807_Adsız.html][/URL]
3)Messenger surekli bex hatası diye bir hata veriyor ve çalışmayı sonladırıyor.Bilgisayarı her açtığımda karşılaşıyorum bu hata ile.Bazıları tum çalışan arka plandaki programları kapatın demiş kapattım javayı silin demiş sildim msni silin tekrar kurun demiş kurdum olmadı olmadı.
4)Bilgisayarım her kapanışta bir programı kapatamıyor ve bilgisayar zorlanarak kapatılıyor uyarısı alıyorum.Bunun için her yere baktım bu program nedir diye bulamadım ama.
5)Ciddi anlamda internet çok yavaş ne yaptıysam çözüm bulamadım.8mps ile bağlanıyorum nete.Ama 1mpsden yukarı çıktığımı daha göremedim.
6)Yukarıda bahsettiğim görsel sorunlar ise aeroyu kapattığımda hiç karşılaşmadığımı ayrıca belirtmek isterim.Bilgisayarım aeroyu destekliyor aslında.Wİndows 7 yukseltme danışmanı kurdum aero için uygun.