pc ye güncelleme ile win7 sp1 i yükledim ama bu ara format atmam gerekiyor.windowsun sitesindeki sp1 dosyasını indirsem sanal sürücü ile direk olarak kurulum yapabiliyor muyum formattan sonra? ayrıca windowsun sitesinde 7 tane indirilecek dosya var bunların hepsi mi sp1? yani ben formattan sonra bütün güncellemeleri ve sp1 i direk olarak kurmak için ne yapmalıyım? her seferinde internet üzerinden update ederek ugrasarak değil.??windowsun sitesindeki görüntü
[url=http://goo.gl/mc9cY][/url]
windows 7 sp 1
İlk sıradaki 1903 mb lik dosyayı indir daha sonra R7 Lite programıyla win 7 sp1 programı oluşturabilirsin,bunun dışında sadece sp1 dvd si oluşturarak formattan sonra ükleyebilirmisin bilmiyorum denemedim :D
Bahsettiğim işlem nasıl yapılıyor sorarsan googla sor.
google da aratttım ama bırsey elde edemedim. sp1 i ayrı bir dvd olarak yapsam daha iyi olur aslında. cunku sp1 ı yukledıkten sonra pc de bıraz yavaslama oldu sankı formattan sonra duruma gore bakar belkı sp1 ı yuklemem..ama iste tekrar herseferinde update üzerinden indirmek yerinde elımde hazır bulunsun ıstıyorum
http://alternatifblog.com/2011/01/16/service-pack-1i-windows-7-dvdsine-entegre-edintesekkurler anlatım gayet guzel ama bir sorum daha olacak.
servi paketini
Windows 7 DVD’sine Entegre Edin burada anlatımı var.
benim pc 32 bit. windows6.1-KB976932-X86.exe bir kere bunu indireceğiz biliyorum ama
Windows_Win7SP1.7601.17514.101119-1850.X86FRE.Symbols.msi - 32 bit makineler için tek başına hata ayıklama simgeleri (bağımsız).
Windows_Win7SP1.7601.17514.101119-1850.X86CHK.Symbols.msi - 32 bit makineler için tek başına hata ayıklama simgeleri (denetlenmiş)
bunlar ne? bunlarıda dvd ye eklemem gerekıyor mu?
Arkadaşım zaten Microsoftun o dediğin indirme sayfasının alt kısmında adamlar zaten kimin neyi indirmesini gerektiğini açıkca anlatmışlar. Orayı okumassan sonra burda sorarsın 7 tane linkten hangini indirecez diye. Sadece birini indireceksin. 32 bit istiyorsan sonu X86 diye biten 537 MB boyutundaki exe uzantılı dosyayı indirmen yeterli. Bu dosyayı ister CD ye kopyala ister USB belleğe ister PC nin hardiskine. Üzerine iki tık yaptınmı cart diye kurar SP1 sana. Win7 DVD ye entegre edeyim de kurulurken direk SP1 li olarak kurulsun diyorsan da RT7 Lite ile entegre et.
Arkadaşım zaten Microsoftun o dediğin indirme sayfasının alt kısmında adamlar zaten kimin neyi indirmesini gerektiğini açıkca anlatmışlar. Orayı okumassan sonra burda sorarsın 7 tane linkten hangini indirecez diye. Sadece birini indireceksin. 32 bit istiyorsan sonu X86 diye biten 537 MB boyutundaki exe uzantılı dosyayı indirmen yeterli. Bu dosyayı ister CD ye kopyala ister USB belleğe ister PC nin hardiskine. Üzerine iki tık yaptınmı cart diye kurar SP1 sana. Win7 DVD ye entegre edeyim de kurulurken direk SP1 li olarak kurulsun diyorsan da RT7 Lite ile entegre et.arkadasım oncelıkle tesekkurler ama hitabını biraz daha düzgün kullanman gerekiyor!...(Orayı okumassan sonra burda sorarsın 7 tane linkten hangini indirecez diye
) zaten yazmısım sonra degıl mı okuyup da.... x86 yı ındırecegız tamam ama
Windows_Win7SP1.7601.17514.101119-1850.X86FRE.Symbols.msi - 32 bit makineler için tek başına hata ayıklama simgeleri (bağımsız).
Windows_Win7SP1.7601.17514.101119-1850.X86CHK.Symbols.msi - 32 bit makineler için tek başına hata ayıklama simgeleri (denetlenmiş)
bunlar ne demısım farkındaysan...bunlarda 32 bıt ıcın hata ayıklama sımgelerı falan dıyor.bunların ne oldugunu bılmıyorum kı soruyorum değil mi!!..?
Son Düzenleme: azade_kral ~ 05 Mart 2011 19:59
http://www.katilimsiz.com/isleti ... al-iso-x86-x64.html
jdownloader ile indir
nero ile 4x yaz .