Microsoft, tarihinin en başarılı Windows işletim sistemi olarak nitelendirdiği Windows 7 işletim sisteminin 1. Servis Paketi - Temmuz ayında (sonlarında) adından söz ettiğireceği hakkında ilk detayları Burada ve Burada bulunan bağlantılarımızda yer vermiştik.
Geçtiğimiz günlerde; New Orleans 'ta gerçekleştirilen, Tech-Ed 2010 konferansında Windows 7'nin ilk servis paketi hakkında genel bilgiler veren, Microsoft - Windows grup başkanlarından Bob MUGLİA ; Kusur ve güncelleme ihtiyacı çok duymayan Windows 7 için , çok kapsamlı bir servis paketi olmayacağını ifade etmişti.
Windows 7 SP-1 (İlk servis paketi) - İngilizce , Almanca, Frnasızca , Japonca , ve İspanyolca olarak merhaba diyecek.
Windows 7 ile beraber , Windows Server 2008 R2 içinde geliştirilen Servis Paketi bu alanda da, Remote FX , Dinamik bellek iyileştirmesinin yanında ,yeni bazı özellikleride beraberinde getirecek.
Microsoft , Windows 7 ve Windows Server 2008 R2 için meydana getirilecek Servis paketleri için , kullanıcılardan da tam desteğe ihtiyaç duyacak. Kurulum , uygulama deneyimi, uyumlulukr, yazılım donanım ilişkilendirmeleri içinde rapor alma sunucusu meydana getirip , memnuniyet anketi oluşturacak.
Windows 7 ve Windows Server 2008 R2 SP1- ilk olarak 5 dil desteğinden , hata raporları ingilizce olacak kaydıyla , download yoluyla edinilebilecektir.
Windows takımı , bu zamana kadarki en iyi işletim sistemi için en iyi Servis Paketi meydana getireceklerine hazır ve emin olduklarını, ve bu kapsamda tüm kullanıcılara teşekkür etmekle beraber ,tüm kullanıcıların bu başarıyı doğrulamasını bekliyor olacaklarını,ve başarıya imza atacaklarını müjdelediler...
CHIP Online