Windows 7-SP1,Kendinden Emin Adımlarla Geliyor...

Turkish Developer
16-06-2010, 22:35   |  #1  
Turkish Developer avatarı
OP Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
671 mesaj

Microsoft, tarihinin en başarılı Windows işletim sistemi olarak nitelendirdiği Windows 7 işletim sisteminin  1. Servis Paketi -  Temmuz ayında (sonlarında) adından söz ettiğireceği hakkında ilk detayları Burada ve Burada bulunan bağlantılarımızda yer vermiştik.

Geçtiğimiz günlerde; New Orleans 'ta gerçekleştirilen, Tech-Ed 2010 konferansında Windows 7'nin ilk servis paketi hakkında genel bilgiler veren, Microsoft -  Windows grup başkanlarından Bob MUGLİA ; Kusur ve güncelleme ihtiyacı çok duymayan Windows 7 için , çok kapsamlı bir servis paketi olmayacağını ifade etmişti.

Windows 7 SP-1  (İlk servis paketi)  - İngilizce , Almanca, Frnasızca , Japonca , ve İspanyolca olarak  merhaba diyecek.

Windows 7 ile beraber , Windows Server 2008 R2 içinde geliştirilen Servis Paketi bu alanda da, Remote FX , Dinamik bellek iyileştirmesinin yanında ,yeni bazı özellikleride beraberinde getirecek.

Microsoft , Windows 7 ve Windows Server 2008 R2 için meydana getirilecek Servis paketleri için , kullanıcılardan da tam desteğe ihtiyaç duyacak. Kurulum , uygulama deneyimi, uyumlulukr,  yazılım donanım ilişkilendirmeleri içinde rapor alma sunucusu meydana getirip  , memnuniyet anketi oluşturacak.

Windows 7 ve Windows Server 2008 R2 SP1-  ilk olarak 5 dil desteğinden , hata raporları ingilizce olacak  kaydıyla , download yoluyla edinilebilecektir.

Windows takımı , bu zamana kadarki en iyi işletim sistemi için en iyi Servis Paketi meydana getireceklerine hazır ve emin olduklarını, ve bu kapsamda  tüm kullanıcılara teşekkür etmekle beraber ,tüm kullanıcıların bu başarıyı doğrulamasını bekliyor olacaklarını,ve başarıya imza atacaklarını  müjdelediler...

CHIP Online

Son Düzenleme: Turkish Developer ~ 16 Haziran 2010 22:36
Recep Baltaş
16-06-2010, 22:55   |  #2  
Recep Baltaş avatarı
CHIP Online
Teşekkür Sayısı: 8
9,635 mesaj

DVD'ye entegre ederiz çıktığında :)

Turkish Developer
16-06-2010, 23:11   |  #3  
OP Yıllanmış Üye
671 mesaj
Alıntı: Recep Baltaş  

Sevgili @Recep , Forumda ilk kurulumu ve  değerlendirmeyi senden bekliyorum artık :)

ADEM-KAYA
16-06-2010, 23:22   |  #4  
ADEM-KAYA avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 10
12,271 mesaj

Merhaba haber için teşekkürler.

Hazır online iken sorayım dedim (konu ile ilgisiz olacak)

Buraya konu açtım onay filan gelmedi hala.En az 3 saat oluyor..
Ali Güngör hocama da özelden ilettim durumu.Yanıt gelmedi.
Koray Kocaman,Serkan Karadaş dostlarıma da ilettim yetki alanları değilmiş.
Ama konu açarken Denetmenler ilgilenecek diyor.

Sizin bu konuda fikriniz varmı idi?
Konum silinmiş yani..

Daha 30dk yeni geçmiş üstte Üye konu açmış..
Bu nasıl oluyor?

Kolay gelsin.

Son Düzenleme: ADEM-KAYA ~ 16 Haziran 2010 23:24
Turkish Developer
16-06-2010, 23:52   |  #5  
OP Yıllanmış Üye
671 mesaj

Merhaba Sevgili @ADEM-KAYA ,,

Sıkıntınızı PM (özel mesaj) yoluyla benimle iletişime geçerek , veya yöneticiye gönderdiğiniz özel mesajın cevabını beklemeniz yerinde olabilirdi. Çünkü bu tür büyük forumlarda üyeler, statüst/  yöneticilere oldukça fazla özel mesajlar gönderdiklerini tahmin edebilirsiniz. Bu durumda anı anına mesajlarınız okunamıyor , okunan mesajlar içinde gerektiğinde müdahele ve cevaplar zaten verilmektedir. :)

Mesajınıza istinaden yinede,cevabı buradan vereyim.

Bildiğiniz üzere; Bu bölümde üyeler tarafından bir çok teknoloji haberi paylaşılmak istenir. Fakat Okur haberleri kurallarına uymayan (bkz.
CHIP Online okur haberleri bölümündeki haberler kullanıcı tarafından özgün olarak yazılmış olmalıdır. Diğer Türkçe içerikli teknoloji-haber sitelerinden kopyalanmamalıdır. Haberler kesinlikle doğru, hiçbir şekilde spekülasyona yol açmayacak, gerçekliğinden şüphe duyulmayacak bilgiler içermelidir.) konular kaldırılabilir. Bu konuda olabildiğince hassasiyet göstermeye çalışıyoruz.

Denetlenen konularda, çok kısa ve aydınlatıcı içerik sunumu olmadığı takdirde ne yazıkki bu tür konular kaldırılır.

Kaldırılan konunuzun kaynağı , diğer Türk teknoloji portalleri (Basın Bültenleri hariç) değilse, ve tarafınızdan uygun olarak hazırlanmışsa tekrar paylaşım yapıp değerlendirmeye alıp konuyu paylaşıma açabiliriz.

Bu hatırlatmalar üsülüne uygun paylaşım yaptığınızı düşünüyorsanız lütfen bahsini ettiğiniz konuyu tekrar meydana getiriniz.

Sevgiler...

ADEM-KAYA
17-06-2010, 00:35   |  #6  
ADEM-KAYA avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 10
12,271 mesaj

Konuyu bizzat kendim yorumladım.Hiç bir yerden kopya değildir.Haberimde yanlış bir durum da yok ayrıca.
Sadece resmi sitesini ve youtube linkini koydum.

Bu da yasaksa artık bir şey demiyorum.

Ayrıca bana göre haberlerde kaynak göstrerilmesi daha uygun olur.
Sonuçta bilgi paylaşıyoruz değil mi?

Buyrun o konu:

Video Link 
http://www.youtube.com/watch?v=zzNs4-kRLaE

Resmi sayfası
http://assassinscreed.uk.ubi.com/brotherhood/

Resim 1

Ve kendi yorumum vardı.

Burdaki konudan farkı nedir?Bunu da silmeniz lazım.

https://www.chip.com.tr/forum/yeni-macmini-cikti_t167140.html

Son Düzenleme: ADEM-KAYA ~ 17 Haziran 2010 00:42
Turkish Developer
17-06-2010, 02:57   |  #7  
OP Yıllanmış Üye
671 mesaj
Alıntı: ADEM-KAYA  
Ayrıca bana göre haberlerde kaynak göstrerilmesi daha uygun olur.
Sonuçta bilgi paylaşıyoruz değil mi?

Ve kendi yorumum vardı.

Resmi sitelerin kaynak gösterilmesi mümkündür zaten. Bunun aksini düşünen veya  uygulayan yok.
Dikkat ederseniz , '' Diğer Türkçe içerikli teknoloji-haber sitelerinden kopyalanmamalıdır '' biz bu bağlantıları kastediyoruz.

Ayrıca , Lütfen üstte alıntınızı kırmızı tonda vurguladığım hatayı yapmayınız. Konuyu uygun biçimde tekrar oluşturduğunuz ve yorumunuzu sunumda değilde, onaylandıktan sonra, yer verirseniz daha saglıklı olacaktır.

Kolay gelsin...

Karub
17-06-2010, 13:18   |  #8  
Karub avatarı
Yıllanmış Üye
2,652 mesaj

MS'den böyle bir yenilik bekliyordum ama bu kadar erken değildi..

gebzespor
17-06-2010, 15:25   |  #9  
Üye
54 mesaj

türkçe dil paket yok pfs:S

Dj Rapix
17-06-2010, 18:53   |  #10  
Taze Üye
5 mesaj

Yab ben geri Xp'e dönecem arkadaş.7 den sıkıldım::D:D:D:D

sx1k
18-06-2010, 22:46   |  #11  
Taze Üye
16 mesaj

ms.windows 7de  2güncelleme ile korsanları kapattı ve biz açtık bulduğumuz yöntemleriyle ama sp1 çıktığında korsanlar vistadaki gibi yine kapanıcak zaten şu anda sp1 çıkmadı ama bilgisayarımda gelen yaklaşık 60 tane güncelleme var sp1 e de gerek yok yani...vista bile bukadar güncelleme almıyordu..

yelkowan
23-06-2010, 09:52   |  #12  
Yıllanmış Üye
602 mesaj
Alıntı: Recep Baltaş  
MSDN'den veya Technet'den orjinal SP1'li  ürünü indirip kendi ürün anahtarını girmek varken hala dvdye entegre etmekle uğraşan kaldı mı?
Yoksa şaka mıydı bu?

Son Düzenleme: yelkowan ~ 23 Haziran 2010 09:52